I hypnoterapi arbejder jeg

med årsager

Der er næsten altid en årsag til, at det uhensigsmæssige adfærdsmønster du kommer for at få hjælp til, er opstået. Det kan være din præstationsangst eller eksamensangst er opstået pga. en enkelt dårlig oplevelse i børnehaven eller i skolen. Det kan være din angst / panikangst eller socialangst er opstået pga. en uheldig oplevelse du har haft eller et forhold til en partner, der ikke har været godt for dig. Måske mangler du selvtillid eller har lavt selvværd fordi én af dine forældre eller en lærer direkte eller indirekte har fortalt dig, at du ikke duede til noget. Vi ryger, spiser og drikker ligeledes alle på en følelse. Måske startede du i sin tid med at ryge, for at være en del af noget socialt eller fordi du var usikker og helst ville gemme dig bag en sej smøg. Måske overspiser du, fordi du savner tryghed eller fordi du er ulykkelig eller ensom – eller måske som belønning..?. Og måske drikker du, fordi du ønsker at fortrænge nogle oplevelser eller der er følelser du har svært ved at forholde dig til. Det jeg ønsker at fortælle er, at hvis ikke du finder frem til årsagen til din adfærd, så kan du gå til psykolog eller psykriater i nok så mange år, uden det hjælper ret meget. I de fleste tilfælde er 1 – 3 gange hypnoterapi nok for, at du er hjulpet/ude af dit problem!

Hypnose og hypnoterapi hos Hypnoseterapi Vejle går i dybden

Du vil nok selv sige, at du har prøvet alt… Medicin, læge, psykolog osv. uden at opleve den store effekt, så hvorfor skulle hypnose virke, når intet andet har virket?

Har du taget medicin, har du måske nok oplevet en bedring af din tilstand… Symptomerne er blevet mindre. Men årsagen er der stadig, og var det ikke for medicinen, ville du fortsat have din lidelse…

Jeg oplever ganske ofte, at mine klienter har været til flere forskellige psykologer, psykiatere osv. gennem årene, men uden at føle de er blevet rigtig hjulpet. De har følelsen af, aldrig rigtig, at nå helt ind til kernen… I traditionel terapi arbejdes der nemlig med din bevidsthed… -Her er hypnose hos en dygtig hypnotisør anderledes..

Utrolige resultater med hypnose og hypnoterapi:

Jeg kan selvfølgelig ikke love mirakler med min behandling. Men jeg kan helt oprigtigt sige, at jeg gang på gang bliver umådelig fascineret af hypnoterapiens effekt!

F.eks. har jeg i år bl.a. hjulpet en alkoholiker til at blive ædru med blot 3 behandlinger. En afhængighed han havde haft siden starten af trediverne. Han er i dag 55.

Jeg har også hjulpet en 15 årig pige af med hendes trikotillomani / compulsive hair pulling samt flyskræk ved blot tre behandlinger.

Og som endnu et eksempel på hypnosens fantastiske effekt, vil jeg nævne den mand, hvis svære OCD/tvangstanker havde fulgt ham igennem næsten 25 år, og som han stort set havde sluppet allerede efter 1. behandling!

Disse fantastiske oplevelser er med til at give mig så enormt meget blod på tanden til, konstant at videreudvikle mig selv og mine unikke teknikker. Og med den store glæde, det er for mig at kunne være med til, at hjælpe andre mennesker til, at få et bedre liv – er der vel ikke noget at sige til, at jeg elsker og virkelig brænder for mit arbejde som hypnoterapeut, vel?

Under den forudgående samtale samt under hypnoterapien går jeg, i samarbejde med dig, ind og afdækkerr og bearbejder de følelser, der ligger til grund for din angst, din fobi, din overspisning, din afhængighed, din OCD/tvangstanker, din depression, dit lave selvværd eller hvad der end er grunden til, du er hos mig. Når vi har fundet årsagen, bearbejdet den og fjernet de negative følelser der er forbundet hermed samt lagt et nyt positivt program ind i din underbevidsthed, vil du virkelig begynde at mærke en forandring i dit liv.

Læs mere under “Hypnose” i menubjælken, hvor du også kan læse om, hvordan en hypnose behandling hos mig foregår.

Hypnoterapi kaldes ikke uden grund for korttidsbehandling. Det vil sige, at det ikke tager flere år at nå frem til resultater. Som regel er 1-4 behandlinger med hypnose nok!

Nogle mennesker kommer én gang og er én gang for alle sluppet af med en fobi, sukkerafhængighed etc. mens andre bruger flere gange på at ændre et adfærdsmønster eller udvikle deres kompetencer.

For priser og kontaktinformation – se venligst under “Kontakt”.

Klik dig lidt rundt på siden for at læse meget mere om Behandling med hypnose og hypnoterapi

HYPNOSETERAPI VEJLE


V. Master Hypnotisør
Hypnoterapeut og Instruktør
Louise Bohnstedt Weihrauch
Modtog i 2016 og 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør”.
Skriv dit navn, email og telefonnummer – så kontakter vi dig.
hypnoseterapi Vejle