FAQ

Spørgsmål og svar

MISTER JEG BEVIDSTHEDEN UNDER HYPNOSE?

Nej. Tværtimod! Alle sanser bliver mere end 20% mere skærpede under hypnosen. Du føler og hører alting meget tydeligt. Du mister ikke din opmærksomhed/bevidsthed, når du er i hypnose, men din bevidsthed arbejder mere med dig, end i vågen tilstand. Hypnose kan bedst beskrives som en tilstand, hvor du er fuldstændig afslappet og din underbevidstehd er modtagelig for positive forslag og forandring.

KAN JEG HUSKE NOGET BAGEFTER?

Ja. Du kan huske og genfortælle alt fra hypnosen.

FINDES DER FORSKELLIGE SLAGS HYPNOSE?

Ja. Når hypnose bruges i behandlingsøjmed, kaldes den hypnoanalyse og hypnoterapi. Når hypnose bruges til at lave sjov, kaldes det scenehypnose eller showhypnose.

KAN JEG HYPNOTISERES IMOD MIN VILJE?

Nej. Det er en udbredt misforståelse. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, der strider imod din overbevisning. Din underbevidsthed (og jeg) passer på dig.

KAN ALLE HYPNOTISERES?

Ja. Såfremt du selv ønsker det, og har tillid til hypnotisøren/hypnoterapeuten. Jeg laver dog ikke hypnoterapi på børn under 5 år.

HVORDAN FØLES HYPNOSE?

Hypnose føles dejligt, det er næsten som når man dagdrømmer. Du er faktisk i hypnose flere gange dagligt allerede, f.eks. lige inden du falder i søvn, eller når du har oplevelsen af, at “falde i staver”.

FARER JEG RUNDT SOM EN KYLLING OG MISTER KONTROLLEN OVER MIG SELV?

Nej. Det er en skrøne. Der er kun én, der kan gå i hypnose, og det er dig selv. Jeg er kun en guide, som kan føre dig ind i hypnosen. Det er et samspil mellem dig og mig, og jeg kan ikke få dig til at gøre ting imod din vilje.

KAN JEG KØRE BIL UMIDDELBART EFTER EN HYPNOSE BEHANDLING?

Ja, du kan sagtens køre bil.

JEG ER GRAVID. KAN HYPNOSE SKADE MIT BARN?

Nej! Tværtimod vil hypnose udelukkende have en positiv effekt på dit barn – når du er afslappet og har det godt, smitter det af på dit foster!

HVORNÅR MÆRKER JEG EN FORBEDRING?

I de fleste tilfælde efter første eller anden behandling.

HVOR MANGE HYPNOSE BEHANDLINGER SKAL JEG HAVE?

Det afhænger af dit problem. I de fleste tilfælde anbefaler vi 2-5 behandlinger. Er det eksempelvis vægttab, depression eller angst du kommer med, skal du regne med tre til fire behandlinger. Er det en fobi, eksamensangst, præstationsangst eller jalousi du ønsker at få behandlet, skal du regne med én til to behandlinger. Det hele afhænger af, hvad og hvor meget du har med i “bagagen”. Men under vores forudgående samtale eller mails vil jeg informere dig så præcist som muligt om, hvor mange behandlinger du skal regne med.

HVAD KOSTER BEHANDLING MED HYPNOSE?

Se under Kontakt og priser

OBS. Kun kontant betaling eller betaling via Mobilepay. Jeg tager desværre ikke imod dankort.
Betaling finder altid sted i forbindelse med behandlingen.

Ved udeblivelse uden afbud, faktureres sessionens fulde pris.

Prisen er uanset sessionens varighed. Vi bruger den tid på dig du har brug for, og har altid afsat god tid til hver enkelt klient!Du får en selvhypnose fil med hjem, hvor du “omprogrammerer” din underbevidsthed i positiv retning.

HVOR LANG TID VARER EN HYPNOSE BEHANDLING?

Første behandling tager ca. 1,5 – 2 timer. Efterfølgende behandlinger ca. 1 – 1,5 time.

HYPNOSE ER EN TILLIDSSAG. – HVORDAN KAN JEG VIDE AT DU ER “OK”?

Hypnose er mit hjerteblod. Jeg lever af at lave hypnose på fuld tid. Ring til mig.

Udover min uddannelse i Danmark er jeg også certificeret af NGH – National Guild og Hypnotists! USA´s største sammenslutning af certificerede hypnotisører og hypnoterapeuter. Herfra modtager jeg løbende kurser og er altid opdateret med nyeste viden og teknikker.Jeg er den eneste i verden der er uddannet instruktør inden for begge de to hypnoseretninger, der findes.