2 x International pris til dansk Hypnoseskole

 Louise Bohnstedt samt hendes partner Tonny Læbel har 2 gange modtaget prisen som ”årets instruktører” på uddannelsen til 5-PATH® Hypnotisør og Hypnoterapeut.

Det er bestemt en hypnoseskole med visioner, der atter modtog international pris.
Prisen blev delt ud på den årlige Hypnose Kongress for NGH (National Guild of Hypnotists) i Marlborough, Massachusetts, USA.
Første gang Louise & Tonny modtog den eftertragtede pris var i august 2016. Men også i august 2018 modtog de to passionerede instruktører prisen. Det er ikke tidligere sket, at samme personer har modtaget prisen 2 gange.

Grundlaget for prisen er bl.a., at Louise & Tonny har udvist særlig højt engagement og undervisningsniveau på deres hypnoseskole. Derudover har de, med en eksemplarisk indsats bidraget til udbredelsen af hypnose og hypnoterapi.

Prisen gives endvidere på baggrund af tidligere kursisters evalueringer af underviserne.

Du kan uddanne dig på denne hypnoseskole hvor de to undervisere til dagligt lærer andre hypnoterapeuter deres fag. Hypnoseskolen hedder Hypnosehuset Danmark. (Dette link fører dig ind på Hypnosehuset Danmarks hjemmeside).
Hypnosehuset Danmark holder til i Vejle, men har også hypnoseskole i København.

Du kan også læse mere om uddannelsen til hypnotisør og hypnoterapeut ved at klikke på dette link: Hypnoseterapi Vejle · uddannelse og kurser. Linket åbner en anden underside her på hjemmesiden 🙂

Louise & Tonny er Danmarks mest erfarne instruktører indenfor 5-PATH® hypnose og hypnoterapi.

Høje visioner for faget og stor grundighed karakteriserer Louise og Tonny, som har praktiseret hypnoterapi i henholdsvis 9 og 12 år. De to mødtes på en hypnosekonference i 2014 og indså straks, at de delte en stor passion for udbredelsen af ​​fagets fantastiske værktøjer.

Initiativtagere til FHHD · Forening for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark

Siden da har de blandt mange ting startet en dansk hypnoseforening, hvis formål er at samle hypnose-Danmark og favne mangfoldigheden af ​​vores fantastiske felt.
Herved fokuseres på at hæve hypnoterapeuternes professionalisme og øge synligheden af ​​hypnose som terapeutisk behandling.

Forskning i hypnose

En af Louises og Tonnys seneste projekter er at starte et flerårigt forskningsprojekt om hypnoseffekten på læring i samarbejde med et dansk universitet. Et projekt, som har taget mange år at udvikle og senest har vist sin virkning i et pilotprojekt, som var udgangspunktet for interessen fra forskningsverdenen.

Konstant udvikling 

Louise og Tonnys hypnose skole “Hypnosehuset Danmark” er karakteriseret blandt andet ved konstant udvikling. I Danmark har Louise og Tonny sat nye standarder for området og undervisningen. De er dem der går i front og inspirerer andre og er samtidig kendt for deres evne til at skabe gode uddannelsesmiljøer.

Louise og Tonny uddanner sig konstant for at kunne bidrage til deres hypnoseskole med skarp undervisning.
De værdsættes af deres elever for at møde eleverne med hjerte, autenticitet og ægthed.

Visionær Hypnoseskole