Om os

Hypnoseterapi Vejle består af et stærkt team på 5 dygtige, dedikerede og erfarne hypnoterapeuter med hver vores specialer. Vi arbejder alle med 5-PATH® hypnose og hypnoterapi som er den mest dybdegående og effektive hypnoterapeutiske behandlingsform på markedet.  

Vi har alle Danmarks længste hypnoseuddannelse hos Hypnosehuset Danmark · Dansk Institut for Hypnose og Psykoterapi. Vi er i konstant udvikling og dygtiggør os løbende via kurser og efteruddannelser. Løbende supervision af vores arbejde er en selvfølge og du kan derfor forvente at blive mødt af veluddannede, fagligt kompetente hypnoterapeuter med hjertet på rette sted. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med din forandring!

Hypnosis and hypnotherapy in English:

If you’re not Danish speaking, we offer hypnosis and hypnotherapy sessions in English.

Possible solutions you may be seeking in the areas of- anxiety, low self-esteem, jealousy, anger, weight gain, eating disorders, addictions or smoking – we would be happy to assist you. Assist you in achieving lasting changes in your life and contribute to you experiencing yourself calm, happy and optimistic.

068ABC98-D812-426C-AC1A-D3B21A018F18

Louise, indehaver 


5-PATH® Master Hypnotisør, Hypnoterapeut + Bach. Pæd, psykoterapeut, kognitiv terapeut og Instruktør

Louise er 43 år og er stifter og ejer af Hypnoseterapi Vejle samt hypnoseskolen Hypnosehuset Danmark.

Hypnose og hypnoterapi er Louises hjerteblod og hun arbejder fuld tid med terapi, supervision og undervisning og er bl.a. initiativtager til FHHD – Forening for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark.

Louise modtog i 2016 samt i 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør” for sin undervisning i 5-PATH® Hypnoterapi samt for sit engagement for udbredelsen af hypnose og hypnoterapi som terapeutisk værktøj.
Louise er perfektionist, seriøs og stræbende.

Louises vision er, at tilbyde Danmarks bedste mulighed for hypnoterapeutisk behandling hos Hypnoseterapi Vejle. 

Louise er den eneste i verden, der er uddannet instruktør indenfor begge de to primære hypnoseretninger, der er. 

58E9DC07-6573-45FE-9A41-246F33F7E55D

Ellen 


5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut + RAB Reg. zoneterapeut

Ellen er 48 år og er fuldtids hypnotisør og Hypnoterapeut og har også en baggrund som zoneterapeut.

Ellen er en professionel og seriøs terapeut med et holistisk menneskesyn. Hun er imødekommende, nærværende og lyttende og det er nemt at føle sig tryg som klient hos Ellen, da hun møder dig lige der, hvor du er i dit liv.  Du vil med terapiforløb hos Ellen opleve, at få en større selvindsigt, indre styrke og dermed mere ro, energi og livsglæde i din hverdag.

Som ung har Ellen selv haft en spiseforstyrrelse og mærket livet, når det har været svært. Hun skulle et par omveje, før hun fandt sin rette hylde i livet. Det har krævet, at hun turde mærke og lytte til sig selv og gå efter det hun drømmer om. Men hun gjorde det og ved derfor, at du også kan! 

Ellen har specialiseret sig i problematikker indenfor: spiseforstyrrelser, OCD, ADHD/ADD, angst og stress, depression og selvværdsproblematikker, men arbejder også med allergier, vægttab, afhængigheder og fobier hos unge og voksne.

EAC9CE05-579A-4354-A6BE-82C8A431DB54_4_5005_c

Prue 


5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut + Bach.Appl.Sci – Bachelor of Applied Science

Prue er 46 år og fuldtids hypnotisør og hypnoterapeut. Hun har en Bachelor i Applied Science (Medical Laboratory Science) fra RMIT Universitet i Melbourne. Prue har arbejdet på sygehuse både i Australien og Danmark som mikrobiolog og hos læger i Australien indenfor medicinal  industrien. Prue møder livets udfordringer med stort mod og positivt sind. Hun har skabt et liv i Danmark efter at være flyttet fra Australien i 2007. Hun er både australsk og dansk statsborger. Prues klienter beskriver hende som meget nærværende og tillidsvækkende. Prues positive mindset er tillige noget hendes klienter og kolleger nyder godt af.

Prues akademiske og videnskabelige viden har hun med sig, men hendes grundlæggende terapeutiske værdier er, er at hjælpe klienterne til, gennem deres egen indre visdom og indsigt, at få kontakt til sig selv og dermed realisere sit sande, autentisk og ægte selv.

Prue hjælper dig til at forstå og ændre dine følelser og tanker for den vej igennem at ændre din selvopfattelse, din virkelighed og dermed dit liv.

Prue arbejder særligt meget med voksne klienter med følelsesmæssige og relationsmæssige betonede udfordringer, vægttab, selvværdsproblematikker, livskriser, depression og angst.

D08DCDC8-9871-4FF3-871B-58657C12EC51
Hypnose København

Gitte

5-PATH® Master hypnotisør og hypnoterapeut 

Gitte er 43 år og arbejder fuld tid som hypnotisør og hypnoterapeut. Gitte er vores børne-hypnotisør 🙂

Gitte er lyttende og forstående, nærværende, rummelig og rolig.

En af Gittes store styrker er at hun har en fantastisk evne til at skabe et tillidsfuldt, legende kontakt med børn, så de føler sig trygge, set og hørt.

Med sin ro, sit nærvær og sin høje faglighed kan Gitte yde den støtte og hjælp du har brug for, for at skabe de rammer der giver optimal mulighed for forandring.

I Gitte får du en terapeut der er meget seriøs og dedikeret til sit arbejde.

Gitte arbejder med alle former for problematikker hos børn, unge og voksne.

Christina

5-PATH® Master hypnotisør og hypnoterapeut, Metakognitiv Stress Coach, Cand. Soc. 

Christina er vores samarbejdspartner på Sjælland.

Christina er 46 år. Hun har arbejdet med facilitering af mellemmenneskelige processer i mange år indenfor hendes samfundsvidenskabelige uddannelse. I dag arbejder Christina især med klienter, som sidder fast i livet. Derudover tilbyder Christina også gruppeundervisning i, hvordan man kan anvende hypnotiske redskaber til at styrke egne kompetencer. 

Christina er en varm og tillidsvækkende terapeut, som selv har haft stor glæde af terapiforløb gennem svære perioder i sit eget liv. Når du møder Christina i et terapiforløb, kan du derfor være tryg ved, at hun let kan forholde sig til der, hvor du står. Hun ved af egen erfaring, at der er en vej igennem det, som til tider gør ondt i livet. Og det brænder hun for at hjælpe dig med! 

Christina har specialiseret sig i mistrivsel, hvor tankemylder, overtænkning, bekymringstanker og negativ tænkning mv. fylder meget. Her får du udover det terapeutiske arbejde også effektive redskaber med hjem så du igen kan tage kontrollen tilbage i dit eget liv! 

Vision:

  • At udbrede kendskabet til hypnose.

  • At uddanne nogle af verdens dygtigste hypnoseerapeuter og tilbyde Danmarks bedste mulighed for videreuddannelse af hypnotisører og hypnoterapeuter.

  • At være blandt de bedste til at bruge hypnose og hypnoterapi som terapeutisk redskab.

  • At forbedre menneskers hverdag og livskvalitet – både børn, unge og voksne.

  • At hjælpe den enkelte person til at blive en bedre udgave af sig selv.

  • At tilbyde en bedre løsning af fysiske og psykiske sygdomme end brug af medicin og kirurgi.

  • At øge synligheden af og forståelsen for hypnosen og dens fantastiske egenskaber til effektivt at skabe varige forandringer og opnå mål.

Etik:


Vi har tavshedspligt og der er fuld diskretion ved hver session.

Vi kræver årlig videreuddannelse. Det er afgørende for os, at være i konstant personlig og faglig udvikling og at være opdateret med det nyeste inde for vores fag.

Hypnoseterapi Vejle er naturligvis medlem af Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark.