Om os

Hypnoseterapi Vejle består af et stærkt team på 6 dygtige og erfarne hypnoterapeuter med hver vores specialer. Vi arbejder alle med 5-PATH® hypnose og hypnoterapi som er den mest dybdegående og effektive hypnoterapeutiske behandlingsform på markedet. 

Vi er i konstant udvikling og dygtiggør os løbende via kurser og efteruddannelser. Løbende supervision af vores arbejde er en selvfølge og du kan derfor forvente at blive mødt af veluddannede, fagligt kompetente hypnoterapeuter med hjertet på rette sted. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med din forandring!

5-PATH® hypnosis – 
hypnotherapy in English:

If you do not speak Danish, we can carry through the hypnotherapy sessions in English.
 
The problem that troubles you might be within the area of anxiety, low self-esteem, jealousy, anger, overweight, eating disorders or smoking. I will be happy to help you achieving lasting changes in your life. To contribute to a life where you find yourself being calm, happy and hopeful.
louise

Louise, indehaver


5-PATH® Master Hypnoterapeut og Instruktør

Louise er 39 år og er stifter og ejer af Hypnoseterapi Vejle samt hypnoseskolen Hypnosehuset Danmark. Hypnose og hypnoterapi er Louises hjerteblod og hun arbejder fuld tid med terapi og undervisning.
Louise modtog i 2016 samt i 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør” for sin undervisning i 5-PATH® Hypnoterapi samt for sit engagement for udbredelsen af hypnose og hypnoterapi som terapeutisk værktøj.
Louise er perfektionist, seriøs og stræbende.

Louises vision er, at tilbyde Danmarks bedste mulighed for hypnoterapeutisk behandling hos Hypnoseterapi Vejle. 

Louise er den eneste i verden, der er uddannet instruktør indenfor begge de to primære hypnoseretninger, der er. 

katja

Katja


5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut 

Katja er 46 år og har uddannelse og arbejdserfaring indenfor områderne ernæring og sundhed samt rekruttering, herunder coaching og rådgivning, så hun har mødt livets mangfoldighed fra mange forskellige vinkler. Katja arbejder fuld tid som hypnotisør og hypnoterapeut og har haft klienter i alderen 15 til 85 med problematikker indenfor især angst (herunder præsentations- og eksamensangst), lavt selvværd, jalousi, OCD, fobier og overvægt.

Når I har sessioner sammen, er det essentielt for Katja, at I sammen opbygger det felt, hvor du som klient kan være helt dig selv og har fuld tillid. Katja er yderst omhyggelig i sit arbejde med at hjælpe dig til varige positive ændringer i dit liv. Allerede efter første session vil du opleve en positiv forandring, og sammen arbejder I jer videre frem til en indsigt, der opløser din problematik – hvor sindet er befriet for gamle følelser og vaner. Dermed bidrager behandlingerne til større ro, glæde og håb i dit liv.

Speciale: Angstproblematikker, vægttab samt hypnosesessioner på engelsk. 

tine

Tine


5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut 

Tine er 43 år, mor til 2 og fuldtids hypnoterapeut, sexolog og parterapeut. Tine er seriøs og målrettet og bestræber sig altid på, at du som klient, føler dig tryg og i fokus. 

Tine er specialist i seksuelle problematikker såsom rejsningsproblemer, manglende sexlyst, pornoafhængighed og sex og kærlighedsafhængighed. Derudover har Tine stor erfaring med problematikker som: Vrede, angst, lavt selvværd samt alkoholafhængighed og ondt i livet.

Udover sexolog og hypnoterapeut er Tine uddannet: Coach, positiv psykologivejleder samt kostvejleder.

Tine arbejder med alle former for problematikker og ingen problematik er for stor eller for lille.

 

hypnose horsens

Marianne


5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut

Marianne arbejder fuld tid som hypnoterapeut, akupunktør, kostvejleder, coach og foredragsholder.

Er passioneret og engageret i sin tilgang til at hjælpe dig med at finde frem til dine resourser og styrker, så du på sigt bliver selvhjulpet ift din udfordring. Marianne brænder for at hjælpe mennesker, og arbejder altid ud fra at det hele menneske, både fysisk og psykisk, hænger uløseligt sammen.

Du vil opleve at få større selvindsigt, ro og harmoni i dit liv, en lettere udgave af dig selv. Du har i virkeligheden selv løsningen og svaret, Marianne hjælper dig med at finde dem frem.

Faglig ildsjæl, der sætter stor ære i at yde dig den allerbedste behandling, omhyggelig og indlevende. Marianne kender selv til livets udfordinger, fra barndom, samt ifht sorg, dødsfald, skilsmisse og sammenbragt familie med 5 teenagebørn og hvordan du kan vende det til at blive din styrke, og finde din indre fighter frem.

Marianne arbejder især inden for stress, angst, fobi, søvnproblemer, selvværd, kost og livsstilsændringer, barnløshed, smerter, sorg, vrede, følger af mobning mm.

P1070272

Berit


5-PATH® Master hypnotisør og hypnoterapeut

Berit er 52 år og arbejder fuld tid som hypnotisør og hypnoterapeut.

Berit har mangeårig erfaring indenfor børne- og ungeområdet, herunder rådgivning til forældrene. Berits hjerte brænder for børn og familier, hvilket er drivkraften i hendes arbejde, som hypnotisør og hypnoterapeut. Med de hypnoterapeutiske redskaber kan hun skabe varige forandringer hos det enkelte individ, samt i familierne med ibrugtagning af nye strategier til fremme for at skabe en ny og positiv hverdag.

Berit har stor kendskab til skoleverdenen og har erfaring i håndtering af problematikker, som tal- og ordblindhed, svigt, ensomhed, mobning, lavt selvværd, angst (præstationsangst, eksamensangst, separationsangst) og ikke mindst diagnoser.

Berit har selv en rygsæk, hvor hun har ”smagt på livet”. Dette har gjort hende til det menneske hun er i dag og under mottoet: ”Livet skal leves til fulde hver dag”. Berit har en kæmpe livsglæde.

Berit har en anerkendende og respektfuld tilgang til mennesket. Hun er autentisk og troværdig med stor opmærksomhed og indlevelsesevne. Berit arbejder seriøst, målrettet og systematisk, samt er meget løsningsorienteret.

Berit har yderligere kompetencer i arbejdet omkring stress, søvnproblemer, dødsfald, skilsmisse og sorg.

susanne

Susanne

5-PATH® Master hypnotisør og hypnoterapeut

Susanne er uddannet socialrådgiver samt practitioner indenfor personlig udvikling og kommunikation.  

I Susanne møder du en passioneret fuldtids-hypnoterapeut med stort P! Susanne søger hele tiden nye måder at arbejde på, for at kunne tilbyde sine klienter den bedst mulige behandling. Det betyder, at Susanne er uddannet inden for flere forskellige retninger og stadig fortsætter med at uddanne sig.

I Susanne møder du en nærværende, rummelig og imødekommende terapeut, der møder dig der, hvor du er og altid arbejder med udgangspunkt i den enkelte klients behov og ønsker.

Susannes behandlermæssige erfaring spænder sig vidt fra arbejdet med misbrugsproblematikker til følgende specialer: 

– Forløsning af traumer, angstproblematikker, sukkerafhængighed/vægttab samt arbejde med børn.

 
 
 

Vision:

  • At udbrede kendskabet til hypnose.

  • At uddanne nogle af verdens dygtigste 5-PATH® hypnoterapeuter.

  • At være blandt de bedste til at bruge hypnose og hypnoterapi som terapeutisk redskab.

  • At forbedre menneskers hverdag og livskvalitet – både børn, unge og voksne.

  • At hjælpe den enkelte person til at blive en bedre udgave af sig selv.

  • At tilbyde en bedre løsning af fysiske og psykiske sygdomme end brug af medicin og kirurgi.

  • At øge synligheden af og forståelsen for hypnosen og dens fantastiske egenskaber til effektivt at skabe varige forandringer og opnå mål.

Etik:


Vi har tavshedspligt og der er fuld diskretion ved hver session.

Vores medlemsskab af National Guild of hypnotists kræver årlig videreuddannelse. Det er afgørende for os, at være i konstant personlig og faglig udvikling og at være opdateret med det nyeste inde for vores fag.

Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside