Om os

Hypnoseterapi Vejle består af et stærkt team på 5 dygtige og erfarne hypnoterapeuter med hver vores specialer. Vi arbejder alle med 5-PATH® hypnose og hypnoterapi som er den mest dybdegående og effektive hypnoterapeutiske behandlingsform på markedet.  

Vi er i konstant udvikling og dygtiggør os løbende via kurser og efteruddannelser. Løbende supervision af vores arbejde er en selvfølge og du kan derfor forvente at blive mødt af veluddannede, fagligt kompetente hypnoterapeuter med hjertet på rette sted. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med din forandring!

5-PATH® hypnosis – 
hypnotherapy in English:

If you do not speak Danish, we can carry through the hypnotherapy sessions in English.
 
The problem that troubles you might be within the area of anxiety, low self-esteem, jealousy, anger, overweight, eating disorders or smoking. I will be happy to help you achieving lasting changes in your life. To contribute to a life where you find yourself being calm, happy and hopeful.
Louise Bohnstedt, Hypnoseterapi Vejle

Louise, indehaver 


5-PATH® Master Hypnotisør, Hypnoterapeut + Bach. Pæd, psykoterapeut, kognitiv terapeut og Instruktør

Louise er 41 år og er stifter og ejer af Hypnoseterapi Vejle samt hypnoseskolen Hypnosehuset Danmark. Hypnose og hypnoterapi er Louises hjerteblod og hun arbejder fuld tid med terapi og undervisning.
Louise modtog i 2016 samt i 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør” for sin undervisning i 5-PATH® Hypnoterapi samt for sit engagement for udbredelsen af hypnose og hypnoterapi som terapeutisk værktøj.
Louise er perfektionist, seriøs og stræbende.

Louises vision er, at tilbyde Danmarks bedste mulighed for hypnoterapeutisk behandling hos Hypnoseterapi Vejle. 

Louise er den eneste i verden, der er uddannet instruktør indenfor begge de to primære hypnoseretninger, der er. 

5-PATH hypnotisør og hypnoterapeut hos Hypnoseterapi Vejle

Ellen 


5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut + RAB Reg. zoneterapeut

Ellen er 45 år og er fuldtids hypnotisør, hypnoterapeut og zoneterapeut. Hun har arbejdet med problematikker indenfor stress, angst, OCD, selvværd, barnløshed, spiseforstyrrelse og sorg.

Ellen er en imødekommende, nærværende og lyttende terapeut, som møder dig lige der, hvor du er i dit liv. Hun er  professionel og seriøs og brænder for at hjælpe mennesker til at slippe deres problematikker og komme videre i livet.

Du vil med behandlingerne opleve at få en større selvindsigt, indre styrke og dermed mere ro, energi og livsglæde i din hverdag.

Ellen har selv været igennem en lang rejse med udfordringer. Hun skulle et par omveje, før hun fandt sin rette hylde i livet. Det har krævet at hun turde mærke sig selv og gå efter det hun drømmer om. Men hun gjorde det og ved derfor, at du også kan!

Speciale: Angst og selvværdsproblamatikker, unge og voksne.

Hypnose Vejle

Prue 


5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut + Bach.Appl.Sci – Bachelor of Applied Science

Prue er 43 år og fuldtids hypnotisør og hypnoterapeut. Hun har en Bachelor i Applied Science (Medical Laboratory Science) fra RMIT Universitet i Melbourne. Prue har arbejdet på sygehuse både i Australien og Danmark som mikrobiolog og hos læger i Australien indenfor medicinal  industrien. Prue møder livets udfordringer med stort mod og positivt sind. Hun har skabt et liv i Danmark efter at være flyttet fra Australien i 2007. Hun er både australsk og dansk statsborger. Prues klienter beskriver hende som meget nærværende og tillidsvækkende. Prues skønne, positive mindset er tillige noget hendes klienter og kolleger nyder godt af.

Prues akademiske og videnskabelige viden har hun med sig, men hendes grundlæggende terapeutiske værdier er – at hjælpe klienterne til, gennem deres egen indre visdom, at få kontakt til sig selv og finde deres eget sande, stærke og unikke selv frem  i det terapeutiske møde, hvor man gennem self-empowerment opdager, at man selv besidder sit eget (bedste) svar!

Prue hjælper dig til at forstå og ændre dine følelser og tanker for den vej igennem at ændre din selvopfattelse, din virkelighed og dermed dit liv.

Prue arbejder med alle former for problematikker og ingen problematik er for stor eller for lille.

Hypnoseterapi Vejle

Dan


5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut + Cand. Scient. Pol, Coach og Mentaltræner

Dan er 44 år. Han har arbejdet med den enkeltes personlige udvikling igennem mange år – både i offentligt regi, og som coach. Dan arbejder også som mentaltræner indenfor sport, hvor han bl.a. er tilknyttet AC Horsens akademi. 

Dan er rolig, imødekommende, lyttende og nærværende og du mødes der hvor du er i dit liv. Dan er samtidig fyldt med positiv energi og formår virkelig at tænke “ud af boksen” som terapeut.

Vejen hertil har været en omvej for Dan, da han tidligere har arbejdet som konsulent i den offentlige administration. Men den rette hylde er i hypnosen hvor den personlige udvikling tager fart – uanset alder og størrelse. 

Dan har speciale indenfor angst, afhængigheder samt vægttab. Herudover arbejder Dan med alle problemstillinger hos børn og unge.

ADAF5916-1BED-4C4E-8339-ABCCE4E1C0C8

Gitte

5-PATH® Master hypnotisør og hypnoterapeut

Gitte arbejder fuld tid som hypnotisør og hypnoterapeut.

Gitte er lyttende og forstående, nærværende, rummelig og rolig.

En af Gittes store styrker er at hun har en fantastisk evne til at skabe et tillidsfuld, legende kontakt med børn, så de føler sig trygge, set og hørt.

Med sin ro, sit nærvær og sin høje faglighed kan Gitte yde den støtte og hjælp du har brug for, for at skabe de rammer der giver optimal mulighed for forandring.

I Gitte får du en terapeut der er meget seriøs og dedikeret til sit arbejd.

Gitte arbejder med alle former for problematikker hos børn og unge.

Vision:

  • At udbrede kendskabet til hypnose.

  • At uddanne nogle af verdens dygtigste 5-PATH® hypnoterapeuter og tilbyde Danmarks bedste mulighed for videreuddannelse af hypnotisører og hypnoterapeuter.

  • At være blandt de bedste til at bruge hypnose og hypnoterapi som terapeutisk redskab.

  • At forbedre menneskers hverdag og livskvalitet – både børn, unge og voksne.

  • At hjælpe den enkelte person til at blive en bedre udgave af sig selv.

  • At tilbyde en bedre løsning af fysiske og psykiske sygdomme end brug af medicin og kirurgi.

  • At øge synligheden af og forståelsen for hypnosen og dens fantastiske egenskaber til effektivt at skabe varige forandringer og opnå mål.

Etik:


Vi har tavshedspligt og der er fuld diskretion ved hver session.

Vi kræver årlig videreuddannelse. Det er afgørende for os, at være i konstant personlig og faglig udvikling og at være opdateret med det nyeste inde for vores fag.

Hypnoseterapi Vejle er naturligvis medlem af Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark.