Om os

Hypnoseterapi Vejle består af et stærkt team på 6 dygtige og erfarne hypnoterapeuter med hver vores specialer. Vi arbejder alle med 5-PATH® hypnose og hypnoterapi som er den mest dybdegående og effektive hypnoterapeutiske behandlingsform på markedet. 

Vi er i konstant udvikling og dygtiggør os løbende via kurser og efteruddannelser. Løbende supervision af vores arbejde er en selvfølge og du kan derfor forvente at blive mødt af veluddannede, fagligt kompetente hypnoterapeuter med hjertet på rette sted. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med din forandring!

5-PATH® hypnosis – 
hypnotherapy in English:

If you do not speak Danish, we can carry through the hypnotherapy sessions in English.
 
The problem that troubles you might be within the area of anxiety, low self-esteem, jealousy, anger, overweight, eating disorders or smoking. I will be happy to help you achieving lasting changes in your life. To contribute to a life where you find yourself being calm, happy and hopeful.
hypnotisør, hypnoterapeut og psykoterapeut i Vejle

Louise, indehaver 


5-PATH® Master Hypnotisør, Hypnoterapeut, psykoterapeut og Instruktør

Louise er 40 år og er stifter og ejer af Hypnoseterapi Vejle samt hypnoseskolen Hypnosehuset Danmark. Hypnose og hypnoterapi er Louises hjerteblod og hun arbejder fuld tid med terapi og undervisning.
Louise modtog i 2016 samt i 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør” for sin undervisning i 5-PATH® Hypnoterapi samt for sit engagement for udbredelsen af hypnose og hypnoterapi som terapeutisk værktøj.
Louise er perfektionist, seriøs og stræbende.

Louises vision er, at tilbyde Danmarks bedste mulighed for hypnoterapeutisk behandling hos Hypnoseterapi Vejle. 

Louise er den eneste i verden, der er uddannet instruktør indenfor begge de to primære hypnoseretninger, der er. 

5-PATH hypnotisør og hypnoterapeut hos Hypnoseterapi Vejle

Ellen 


5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut 

Ellen er 45 år og er fuldtids hypnotisør, hypnoterapeut og zoneterapeut. Hun har arbejdet med problematikker indenfor stress, angst, OCD, selvværd, barnløshed, spiseforstyrrelse og sorg.

Ellen er en imødekommende, nærværende og lyttende terapeut, som møder dig lige der, hvor du er i dit liv. Hun er  professionel og seriøs og brænder for at hjælpe mennesker til at slippe deres problematikker og komme videre i livet.

Du vil med behandlingerne opleve at få en større selvindsigt, indre styrke og dermed mere ro, energi og livsglæde i din hverdag.

Ellen har selv været igennem en lang rejse med udfordringer. Hun skulle et par omveje, før hun fandt sin rette hylde i livet. Det har krævet at hun turde mærke sig selv og gå efter det hun drømmer om. Men hun gjorde det og ved derfor, at du også kan!

Speciale: Angst og selvværdsproblamatikker

Hypnose Vejle

Prue 


5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut 

Prue er 42 år, og mor til 3. Prue møder livets udfordringer med stort mod og positivt sind. Hun har skabt et liv i Danmark efter at være flyttet hertil fra Australien i 2007. Prues klienter beskriver hende som meget nærværende og tillidsvækkende. Prues skønne, positive mindset er tillige noget hendes klienter og kolleger nyder godt af.

Prues grundlæggende terapeutiske værdier er at give videre,- at hjælpe klienterne til, gennem deres indre visdom, at få kontakt til sig selv og finde deres eget sande, stærke og fantastiske selv frem, i det terapeutiske møde.

Prue hjælper dig til at forstå og ændre dine følelser og tanker for den vej igennem at ændre din virkelighed 

Prue arbejder med alle former for problematikker og ingen problematik er for stor eller for lille.

katja

Katja


5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut

Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed
Kostkonsulent
 
Katja er 47 år og arbejder fuldtids med hypnoseterapi. Hun har to børn og har både prøvet at være gift – og også at blive skilt.

Katjas egen baggrund har givet hende en masse forståelse for, at livet forandrer sig, og at alle har mange ting med sig i “rygsækken”. Hun har en stor rummelighed udi livets forhold og indsigt i, at der er mange måder at leve på – og dermed også mange forskellige former for udfordringer og problemer at tumle med.

Katja arbejder gerne med klienter indenfor vægttab og livsstilsændringer, også via sin erfaring indenfor kost og sundhed.

“Ridepiger” med angstproblematikker omkring hesten og ridningen.

Derudover indenfor områderne sexuelle dysfunktioner, stress, angst, fobier, søvnproblemer, smerter og selvværd.

Katja bruger altid samtaledelen til at hjælpe sin klient til at forstå sig selv og sine reaktionsmønstre bedre, for en større indsigt og dermed forandring.

P1070272

Berit


5-PATH® Master hypnotisør og hypnoterapeut

Berit er 52 år og arbejder fuld tid som hypnotisør og hypnoterapeut.

Berit har mangeårig erfaring indenfor børne- og ungeområdet, herunder rådgivning til forældrene. Berits hjerte brænder for børn og familier, hvilket er drivkraften i hendes arbejde, som hypnotisør og hypnoterapeut. Med de hypnoterapeutiske redskaber kan hun skabe varige forandringer hos det enkelte individ, samt i familierne med ibrugtagning af nye strategier til fremme for at skabe en ny og positiv hverdag.

Berit har stor kendskab til skoleverdenen og har erfaring i håndtering af problematikker, som tal- og ordblindhed, svigt, ensomhed, mobning, lavt selvværd, angst (præstationsangst, eksamensangst, separationsangst) og ikke mindst diagnoser.

Berit har selv en rygsæk, hvor hun har ”smagt på livet”. Dette har gjort hende til det menneske hun er i dag og under mottoet: ”Livet skal leves til fulde hver dag”. Berit har en kæmpe livsglæde.

Berit har en anerkendende og respektfuld tilgang til mennesket. Hun er autentisk og troværdig med stor opmærksomhed og indlevelsesevne. Berit arbejder seriøst, målrettet og systematisk, samt er meget løsningsorienteret.

Berit har yderligere kompetencer i arbejdet omkring stress, søvnproblemer, dødsfald, skilsmisse og sorg.

susanne

Susanne

5-PATH® Master hypnotisør og hypnoterapeut

Susanne er uddannet socialrådgiver samt practitioner indenfor personlig udvikling og kommunikation.  

I Susanne møder du en passioneret fuldtids-hypnotisør og hypnoterapeut med stort P! Susanne søger hele tiden nye måder at arbejde på, for at kunne tilbyde sine klienter den bedst mulige behandling. Det betyder, at Susanne er uddannet inden for flere forskellige retninger og stadig fortsætter med at uddanne sig.

I Susanne møder du en nærværende, rummelig og imødekommende terapeut, der møder dig der, hvor du er og altid arbejder med udgangspunkt i den enkelte klients behov og ønsker.

Susannes behandlermæssige erfaring spænder sig vidt fra arbejdet med misbrugsproblematikker til følgende specialer: 

– Forløsning af traumer, emetofobi, trikotillomani, angstproblematikker, sukkerafhængighed/vægttab samt arbejde med børn.

Vision:

  • At udbrede kendskabet til hypnose.

  • At uddanne nogle af verdens dygtigste 5-PATH® hypnoterapeuter og tilbyde Danmarks bedste mulighed for videreuddannelse af hypnotisører og hypnoterapeuter.

  • At være blandt de bedste til at bruge hypnose og hypnoterapi som terapeutisk redskab.

  • At forbedre menneskers hverdag og livskvalitet – både børn, unge og voksne.

  • At hjælpe den enkelte person til at blive en bedre udgave af sig selv.

  • At tilbyde en bedre løsning af fysiske og psykiske sygdomme end brug af medicin og kirurgi.

  • At øge synligheden af og forståelsen for hypnosen og dens fantastiske egenskaber til effektivt at skabe varige forandringer og opnå mål.

Etik:


Vi har tavshedspligt og der er fuld diskretion ved hver session.

Vi kræver årlig videreuddannelse. Det er afgørende for os, at være i konstant personlig og faglig udvikling og at være opdateret med det nyeste inde for vores fag.

Hypnoseterapi Vejle er naturligvis medlem af Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark.
Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside