Et stærkt team

Hypnoseterapi Vejle består af et passioneret, stærkt team af 5 af Danmarks bedst uddannede og mest erfarne hypnoseterapeuter. Vi har hver vores speciale-områder hvilket sikrer dig den bedst mulige behandling.

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Hypnoseterapi Vejle – også hvis du har et problem, der ikke er nævnt her på siden.
Vær ikke flov over din problemstilling · vi har helt sikkert arbejdet med det før og vejleder og hjælper også gerne dig 🙂

Læs evt. nogle af vores tidligere klienters udtalelser her: udtalelser

Sådan kontakter du os:

Det nemmeste er at udfylde formularen herunder og så vil du blive ringet op enten af Louise eller den terapeut som har speciale i din problemstilling. 

Du kan også kontakte os på hypnoseterapivejle@gmail.com eller ringe til Louise på telefon: 2813 7505.

Vi vægter den personlige vejledning og individuelle behandling højt. Vi vil derfor altid gerne tale i telefon med dig ifm booking af tider. 

Skriv dit navn, email og telefonnummer – så kontakter vi dig.

Klinikkens adresse: 
Hældagervej 171
7120 Vejle Øst

Klinikken Hypnoseterapi Vejle ligger i Bredballe lidt udenfor Vejle midtby. Her forefindes venterum og gratis parkering lige uden for døren.
OBS: Når du ankommer bedes du følge skiltningen mod Hypnosehuset Danmark

Priser:

  • 1.500,- pr. behandling (Varighed: Ca. 1 1/2 – 2 timer – unge ofte kortere)

 Betalings – og afbudsbetingelser:

  • OBS: Kun kontant betaling eller betaling via mobilepay – Vi tager desværre ikke imod Dankort ej heller bankoverførsel. Betaling foregår altid i forbindelse med sessionen.

  • OBS: HUSK! Vi afsætter tiden til dig, så hvis du udebliver uden afbud eller melder afbud samme dag, vil du blive faktureret for sessionens fulde pris. Dette gælder også ved sygdom. Afbud til Hypnoseterapi Vejle er selvfølgelig velkomne, men meld os det venligst i god tid og senest 48 timer før din aftalte session. Ved afbud senere end 48 timer faktureres 50% af sessionens beløb.

HYPNOSETERAPI VEJLE


V. Master Hypnotisør 
Hypnoterapeut og Instruktør
Louise Bohnstedt Weihrauch 

Vi støtter også op om følgende projekter

 

 

 

Du kan også læse mere om vores uddannelser og kurser ved at følge dette link til Hypnosehuset Danmark

hypnoseterapi Vejle