Et stærkt team

Hypnoseterapi Vejle består af et passioneret, stærkt team af Danmarks bedst uddannede og mest erfarne hypnoseterapeuter. Vi har hver vores speciale-områder hvilket sikrer dig den bedst mulige behandling.

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Hypnoseterapi Vejle – også hvis du har et problem, der ikke er nævnt her på siden.
Vær ikke flov over din problemstilling · vi har helt sikkert arbejdet med det før og vejleder og hjælper også gerne dig 🙂

Læs evt. nogle af vores tidligere klienters udtalelser her: udtalelser

Sådan kontakter du os:

Din første kontakt med os sker ved at du udfylder formularen herunder. Vi vil så læse din henvendelse og herefter vil du blive ringet op af den terapeut som har speciale i din problemstilling. 
Vi bestræber os altid på at vende tilbage til dig indenfor to hverdage. 

Vi vægter den personlige vejledning og individuelle behandling højt. Vi vil derfor altid gerne tale i telefon med dig ifm booking af tider. 
Det er ikke muligt at booke tider over mail. 

I forbindelse med booking af sessioner, modtager du mail-bekræftelse. I mailbekræftelsen finder du telefonnummeret direkte til din terapeut.

Skriv dit navn, email og telefonnummer – så kontakter vi dig.

Klinikkens adresse: 
Hældagervej 171
7120 Vejle Øst

Klinikken Hypnoseterapi Vejle ligger i Bredballe lidt udenfor Vejle midtby. Her forefindes venterum og gratis parkering lige uden for døren.
OBS: Når du ankommer bedes du følge skiltningen mod Hypnosehuset Danmark

Priser:

  • 1.500,- pr. behandling (Varighed: Ca. 1 1/2 – 2 timer – unge ofte kortere)

 Betalings – og afbudsbetingelser:

  • OBS: Kun kontant betaling eller betaling via mobilepay – Vi tager desværre ikke imod Dankort ej heller bankoverførsel. Betaling foregår altid i forbindelse med sessionen.

  • OBS: HUSK! Vi afsætter tiden til dig, så hvis du udebliver uden afbud eller melder afbud samme dag, vil du blive faktureret for sessionens fulde pris. Dette gælder også ved sygdom. Afbud til Hypnoseterapi Vejle er selvfølgelig velkomne, men meld os det venligst i god tid og senest 48 timer før din aftalte session. Ved afbud senere end 48 timer faktureres 50% af sessionens beløb.

HYPNOSETERAPI VEJLE


V. Master Hypnotisør 
Hypnoterapeut og Instruktør
Louise Bohnstedt Weihrauch 

Vi støtter også op om følgende projekter

 

 

 

Du kan også læse mere om vores uddannelser og kurser ved at følge dette link til Hypnosehuset Danmark

hypnoseterapi Vejle