ENDNU EN TILBAGEMELDING FRA GUNNAR ESKIL FUNDER

- Gunnar

Hej Louise

Louise´s hypnose stikker lige så dybt som et isbjerg, dog uden nævntes kulde …

Det er i dag den 9. april 2014 ca et år siden, at jeg begyndte på hvad der blev til en del behandlinger ude hos dig, behandlinger der sluttede den efteråret 2013, og jeg må sige, at det har hjulpet virkelig godt, og det udvikler sig tilsyneladende stadig…

Jeg fik en forbløffende effektiv behandling mod overvægt, og har uden problemer skiftet hele min kostplan ud med sundere fødevarer, og jeg vejer i dag mere eller mindre konstant 78 – 80 kilo, hvilket tilsyneladende har givet det forbløffende resultat, at jeg på Vejle Sygehus, hvor jeg ved hver undersøgelse, på lige fod med Odense Sygehus har fået at vide, at jeg skal tage min medicin dagligt resten af livet, samt at jeg på denne måde vil få mindst tyve år endnu.

Den 10. februar 2014 var jeg atter til min halvårlige undersøgelse på hjerte afdelingen, hvor jeg har været stamgæst siden den første indlæggelse den 4. oktober 2011, og fik her taget Cordaronen fra min behandling, da jeg ikke længere havde brug for den, da blodprøven, samt det målte blodtryk (115 over 85) viste noget, de tilsyneladende ikke havde forestillet sig.

Cordaronen er livsvigtig for hjertepatienter, da den holder blodtrykket nede, så man derved undgår blodpropper, men den har nogle uhyggelige bivirkninger, som jeg dog har været forskånet for, og det er, at den kan give sår udslæt, hvor som helst hvor sår nu engang kan finde fodfæste samt, at den kan smadre nyrerne, så man her kun kan reddes ved operative indgreb; – og nu er den væk.

Men da det er en depot tablet, der tager et halvt års tid for at forlade systemet, vil de ikke tage min blodfortyndende Pradaxa fra mig før til efteråret, og til det sad jeg, der skulle være medicineret resten af livet, og gloede på lægen, for bare tanken om at kunne ramme noget med hånden uden at skulle have de efterhånden sædvanlige blå mærker hængende som grimme mindelser i flere dage, er mere end nok til at jeg simpelthen hader blodfortyndende medicin af enhver art.

Endvidere kan jeg ikke gå ud hvis det er glat føre, eller blæser for meget, da jeg vil få indre blødninger hvis jeg falder, og det uden ligefrem også at slå mig.

Jeg blev nu modig, og spurgte om jeg så ikke kunne få fjernet den vanddrivende Furix nu medens vi var i gang, da det irriterede mig konstant at skulle ud og tisse hele tiden, og til det svarede hjerte lægen, at det ville blive en af de sidste de tog, da hjertet ellers ville blive forstørret, med det resultat, at vi så kunne begynde helt forfra.

En af de sidste, sagde jeg undrende, hvortil han sagde, at med dette resultat der ikke ligefrem var ekseptionalt, men i hvert fald ret sjældent ville jeg kunne regne med at være helt medicinfri om tre til fire år, men det var ikke noget han kunne love, men til efteråret ville de uden tvivl tage den blodfortyndende Pradaxa, da resultatet af både blodprøve og blodtryk, var forbløffende gode.

Og dette Louise, kan kun skyldes den nye kostplan du med dine evner har indpodet i mig, og det virker således, at jeg endnu ikke har lyst til at spise slik af nogen art, og stadig har en afsky for is, og hvad der nu ellers forefindes i nævntes før så fagre univers.

Jeg har ikke rørt sukker af nogen art, eller mælkeprodukter i et år nu, pånær Tulips 9% leverpostej med den grønne etiket, som jeg sammen med al form for brød smed på hylden den 31. december, og siden den 1. januar har jeg kun levet af dampede grønsager, havregrød, samt seks til otte blødkogte/smilende æg i løbet af døgnet, som jeg så spiser med tre til fire skiver rå løg, og intet andet.

Endvidere er alle former for frugt også ude af billedet, da de indeholder sukker og pesticider, og siden jeg stadig lever, og i særdeleshed godt og tilsyneladende også sundt, er det sikkert som det skal være, og jeg savner overhovedet hverken frugt eller slik af nogen art.

Endvidere tager jeg oliven- og rapsolie, samt gurkemeje og ingefær, købt nede i Tiger for kr. 10 00 for en pose med 80 gram, og dette røres op i et glas vand tre gange om dagen, uden at jeg har fundet ud af, hvorfor lige netop det, da det tilsyneladende bare er noget jeg gør …

Det har blandt andet bevirket, at min brystkasse for længst har overtaget fører positionen, og sendt mavesækken ned til tælling, hvor jeg så vil holde den, da det nok er bedst for alle parter.

Økologisk havregrød, hvor havregrynene konsekvent er Urtekrams uden gluten i den blå pakning, og fiber i den rosa pakning, og dampede grønsager to til tre gange om ugen, og jeg lever tilsyneladende endnu, samt, hvor utroligt det så end lyder, kan lide det, da jeg føler, at jeg blot fodrer min taknemlige organisme med hvad den gennem min underbevidsthed bestiller, og ved din sidste behandling den 9. oktober, havde jeg allerede fået samtlige tretten tusind og to hundrede kroner retur, plus femhundrede kroner ved disse ubevidste kost besparelser, grundet dine behandlinger, og som virker den dag i dag med udviklende resultater.

De femhundrede kroner indikerer, at pengene tilbage ikke er et returbeløb, men kun kan skyldes, at besparelserne er kontinuerlige, så længe hypnosen varer, og ifølge min erfaring i dag varer det altså ved, og ved, og ved; – eller som du selv sagde Louise, så er det kommet for at blive.

Altså, uden at jeg selv gør noget ved det, er det fortsat under en faktisk ret så behagelig udvikling med en efterhånden opstået, og følgelig udviklende kostafveksling, hvilket jo er den måde man skal holde sin ernæring på, da det ikke må være for ensformigt.

A.C.Møllersvej 22 i Grejsdalen er vist den eneste butik i Vejle, hvor kunden får sine penge tilbage, og her uden at butikken lider nogen form for økonomisk overlast, eller bliver til grin for overdreven filantropi, eller anden form for unødig godtgørelse.

Og det samtidig med, at butikken beholder det allerede betalte; – en idé til discount butikkerne?

Uden dig Louise, og dine pragtfulde evner udi magiens naturlige balance, ville jeg stadig være på samtlige medicinske præparater resten af indeværende liv, og have en vægt på 90-94 kg, i stedet for de 78-80 kg jeg vejer nu, men din hypnose ville det anderledes end min ydre bevidstheds daglige krav, og nu er der ingen tvivl om hvilken vej det går.

Min mani med konstant at checke alt efter inden jeg går, er ligeledes dæmpet ned til, hvad jeg forhåbentlig opfatter som ganske normalt, dog mærker jeg stadig efter i mine lommer, men det kan vel kun skyldes, at din hypnose ikke ligefrem går i lommerne på folk, eller hvad …

Altså pragtfulde Louise; din hypnose virker, pånær fortidens spøgelser der stadig besøger mig om natten, og tvinger mig op ved fem – seks tiden, indtil jeg kom til at tænke på …

Se, jeg lærte for mange år siden, at inden jeg står op, ligger jeg på ryggen og spænder samtlige mulige muskler i nogle få minutter, alt fra tæer, hænder/fingre, og her især samtlige ansigtsmuskler, og hvad jeg nu kan finde på, at spænde, og det gøres indtil jeg simpelthen ikke kan længere, hvorefter jeg pludselig slipper samtlige spændinger.

Og med fortløbende gentagelser i sådan noget som tyve minutter eller så, er det løsnet som en fjeder der er spændt for meget, og dermed er sprunget, og på et tidspunkt kan jeg ikke længere spænde, og det er hermed overstået på den måde, at det negative stadig er der, men interessen er falmet, og erstattet af en tom ligegyldighed.

Da jeg ikke kunne lide psykolog Kaj Bjerring Andersen der lærte mig det, og stadig ikke kan lide ham, og samtidig fandt det latterligt, undlod jeg at gøre det, men først efter, at du Louise skrev til mig, at du ikke havde mere på hylderne, dukkede idéen atter op med lige at prøve, og det virkede.

Hvis det gøres to til tre gange om dagen i sådan noget som halvandet år, og her også uden årsag, vil det have den virkning, at hver gang du bliver ramt af noget der går dig på, vil du pludselig, og ganske automatisk ubevidst spænde et sekund eller så, for så at slappe af, og føle en afslappet ligegyldighed over det passerede; – og det skulle ifølge psykologen ske af sig selv.

Hver dag hører jeg en af dine cd´ere, dog ikke for fuld udblæsning, men blot på et så lavt blus, at kun min underbevidsthed kan høre det, hvilket betyder, at nævnte underbevidsthed ganske langsomt, men sikkert lader mig høre med ved, at det virker som om styrken er gået op af sig selv, hvilket blot er en illusion, men en virksom illusion.

Altså Louise, det arbejder stadigvæk, og vil forhåbentlig fortsætte til jeg en dag er medicinfri, plus…

Det har været dejligt og givtigt at lære dig at kende, og dine behandlinger har udviklet .

Med de bedste hilsener

Gunnar