HYPNOSE MOD ANGST FOR AT KASTE OP ELLER SE ANDRE KASTE OP

- Anne Christensen, Vejen

Jeg har altid haft en frygtelig angst for, at kaste op eller være til stede, når andre kastede op. Dette er efterhånden blevet et problem, da jeg har tre børn – og sådan nogle er jo syge fra tid til anden. Min fobi, eller hvad man skal kalde den, gik hen og blev et problem, da jeg simpelthen ikke kunne tage mig af børnene når de var syge.

Derudover arbejder jeg som sekretær hos en klinik med bl.a. kiropraktik og andre behandlingsformer, og her mærkede jeg min angst, idet klienter godt kan opleve at få det skidt efter endt behandling.

Derfor besluttede jeg mig for at opsøge en hypnotisør, og faldt for Louise´s hjemmeside, da jeg syntes den virkede professionel og troværdig.
Jeg var meget skeptisk inden behandlingen, for jeg kunne ikke se, hvordan det skulle kunne hjælpe. Jeg blev bestemt ikke skuffet.
Under selve den indledende samtale, kunne vi ikke rigtig finde frem til selve årsagen, for min angst.
Men så kom jeg i hypnose. Det føltes meget behageligt, nærmest som en slags guidet meditation, hvor man bliver meget afslappet. – Under hypnosen lavede Louise regression, dvs. tilbageførsel til tidligere oplevelser eller følelser. Her kom jeg tilbage til en oplevelse jeg havde da jeg var omkring 4 år. Jeg var kommet til at spise en giftig blomst og skulle derfor på sygehuset og udpumpes. Lægerne holdt mig imens en slange blev ført ned i min hals. Jeg havde lyst til at flygte men kunne jo selvfølgelig ikke. Det hele var meget ubehageligt.
Louise og jeg fik bearbejdet hændelsen og fik set hele episoden i et nyt perspektiv.
I dag har jeg et helt normalt forhold til det at kaste op og jeg kan sagtens hjælpe mine børn, hvis de er syge.
Alt i alt en meget god og positiv oplevelse omkring hypnose.
Jeg fik 1 behandling.

Anne Christensen, Vejen