ANGST FOR TORDENVEJR OG BEARBEJDELSE AF SKIULYKKE

- Line Dahl, Hedensted

Hej Louise! Smiley
Som lovet et en tilbagemelding om min oplevelse med hypnose terapi.

Jeg havde længe kæmpet med en angst mod tordenvejr grundet en ubehagelig oplevelse jeg fik som yngre. Min angst for tordenvejr var så stor, at jeg om sommeren gik og ventede på, at det skulle komme, konstant tjekkede DMI og havde hurtigopkald på min telefon klar…

så jeg kunne ringe efter min bedstefar, hvis der skulle opstå et tordenvejr. Jeg kunne ikke være alene hjemme!

Udover det var det så slemt, at hvis der opstod tordenvejr om natten, kunne jeg ikke sove alene, og måtte sove inde mellem mine forældre i en alder af 18 år!

Mine forældre var frustreret over det og også over, at de ikke vidste, hvad de skulle gøre for at hjælpe mig. De havde prøvet mange ting, men en dag mente min mor at hun havde fundet løsningen. Hun havde hørt om hypnose terpi fra nogle af hendes bekendte, og fandt Louise over nettet. Min mor læste meget om det og fik en tid til mig.

Jeg var meget skeptisk i starten. Aldrig i livet om jeg skulle i hypnose. Men jeg kendte også kun til hypnose, som det fremtstilles på tegnefilm.

Da jeg første gang skulle i hypnose, blev jeg mødt af Louise, den mest imødekommende og kærlige person. Allerede fra starten af følte jeg mig godt tilpas, og jeg kunne roligt sænke mine blokader omkring hypnose.

Selve oplevelsen var utrolig, og svær at sætte ord på! Oplevelsen med hypnose har hjulpet mig med, at vende min dårlige oplevelse til noget positivt, og skabe ro og tryghed omkring det i stedet for angst og frygt.

Jeg havde to aftaler med Louise, hvilket var nok. Disse to gange i hypnose har ikke bare hjulpet mig med min angst for tordenvejr, men også hjulpet mig med at bearbejde en barsk skioplevelse, jeg havde for nogle år tilbage. Allerede ved kun at være i hypnose to gange har jeg fået bearbejdet to ting, som har kontrolleret mit liv, og sat en stopper for de ting jeg gerne ville. Men efter at Louise har hjulet mig, er jeg nu klar over, at det er mig der har kontrollen, og ikke de dårlige oplevelser, som skal kontrollere mig og mit liv. Jeg har genfundet roen og trygheden, og jeg er evigt taknemmelig og optimistisk omkring fremtiden!