HYPNOTERAPI HJALP LINDA UD AF DEPRESSION

- Linda Christensen, Kolding

Kære Louise! Her følger min tilbagemelding..:

Louise Bohnstedt Weihrauch….- Du er fantastisk! Du er en mirakelmager!!

Jeg har lyst til at bede hele verden vågne op! Fortælle at der findes en løsning på deres problemer, stress, angst eller for mit vedkommende mangeårige depressioner. Jeg var meget skeptisk…

da jeg først blev anbefalet at prøve en hypnotisør!. Men allerede da jeg snakkede med dig i telefonen, følte jeg at jeg var i gode hænder.

Du virkede så professionel og gav dig god tid til at snakke med mig og spørge ind til mine problemer. Jeg var helt tryg, da jeg ankom til den første session. Det gik hurtigt op for mig, at du ikke bare er hypnotisør, men også har et helt utroligt indblik i mennesker!! Jeg fik nærmest mere ud af den indledende samtale hos dig, end jeg har fået af flere gange hos psykologen i Kolding!! Den måde du spurgte ind på, fik mig til at tænke og reflektere… Allerede efter første gang mærkede jeg en klar bedring! Jeg var ligesom mere positiv og det føltes som om et slør var blevet løftet! Efter anden behandling var det helt vildt!! Jeg følte mig som født på ny, svævede – gjorde ting jeg ikke plejede at turde/ville/havde lyst/overskud til. Som f.eks. at ringe til familien, gå en tur, køre til IKEA i Århus – alle sådan nogle ting som er normalt for alle andre, men som jeg har forsømt så længe..

Nu er det godt en måned siden jeg fik tredje og sidste behandling.. Jeg skal ned til min læge i morgen, og vil foreslå at begynde at trappe ud af medicinen…-den antidepressive medicin jeg har taget i 3 år!! Louise, du er fantastisk!! Jeg var blevet stillet i udsigt, at jeg, med mine tilbagevendende depressioner, nok skulle tage medicinen resten af mit liv..

Det er som om, jeg er kommet ud af den lange sorte tunnel! Har fået afsluttet de ting som jeg slet ikke anede havde så stor betydning for min depression. Bearbejdet dem under hypnosen. Tilgivet og sagt farvel. Og som du sagde “fået lagt et nyt program ind”. Ja det må jeg nok sige!! Jeg er squ et nyt menneske!! TAK TAK TAK!

Linda Christensen, Kolding