HYPNOTERAPI MOD GENERTHED

- Mads 30 år, civilingeniør, Vejle.

Jeg har altid været genert, specielt som barn var jeg enormt genert. Jeg er ambitiøs af natur, men genertheden har altid været hæmmende i mit liv. Jeg har gennem årene udfordret min generthed, og oplevet en positiv udvikling ved det, men var nu nået til et punkt, hvor jeg ikke følte, at jeg kunne udvikle mig yderligere på egen hånd.

Jeg var ovenud træt af den negative følelse og anspændtheden i sociale sammenhænge. Jeg var bevidst om, at generthedsfølelsen holdte mig tilbage i mit liv, og påvirkede min livskvalitet negativt. Følelsen af generthed, har jeg aldrig kunne forstå og har kun kunne konstatere, at den altid har været der – Derfor tog jeg fat i Louise – Jeg søgte hjælp til, at finde årsagen til følelsen, og derved komme den til livs.

Som du nok allerede har gættet, så kunne Louise hjælpe mig med mit problem! 🙂

Jeg har kun stor ros og anderkendelse til overs for Louise. Hun har på bare én session afhjulpet mig mit livslange problem. Det er intet mindre end mirakuløst og jeg er enormt taknemmelig for Louises hjælp! Følelsen af angst og anspændthed er simpelthen væk, pist væk! Det er en enorm lettelse!! Vores samtale, kombineret med hypnosen, har simpelthen fjernet de negative følelser. Jeg føler nu, at verdenen åbner sig for mig, fordi jeg ikke længere er angst eller anspændt når jeg møder mennesker. Det er intet mindre end fantastisk!

Som en afsluttende bemærkning, vil jeg nævne, at Louise anbefalede mig under vores samtale, at gå hjem og Google: “Særligt sensitive mennesker”. Den bemærkning, har simpelthen endnu en gang vendt op og ned på mit liv! Pludseligt har jeg fundet ud af, at jeg tilhører en særlig type, der er født med skærpede sanser. Det er for mig en helt igennem fantastisk opdagelse og en forklaring til, hvorfor jeg altid har følt mig anderledes. Godt set Louise og tak for den gave.

Som en sidste bemærkning kan jeg selvfølgelig kun give min varmeste anbefalinger til Louise. Hun er “the real deal” 🙂

Med venlig hilsen

Mads, Vejle

30 år, civilingeniør.