BEHANDLING AF MIGRÆNE SAMT COLA-AFHÆNGIGHED

- Brian Chopart, Søndersø, Fyn

Jeg kom hos Louise for at få hjælp til stop af et dagligt forbrug af 6-8 (indimellem flere) dåse colaer dagligt gennem flere år, med de konsekvenser der nu opstår med det, som overvægt og sukker op og nedture med ret slemme migræne anfald 2-4 gange om mdr.

Jeg fik en behandling hos Louise D. 1 Nov og har ikke rørt sodavand siden, selvom den første plan var kun at blive fri af Cola afhængighed har det ikke været svært helt at holde sig fra Sodavand.

Udover at komme fri fra mit daglige Cola forbrug har jeg oplevet vægttab, mere energi, ingen Migræne anfald siden 1nov. og  generelt bare bedre velvære og humør.

Hypnose delen bør man ikke være nervøs for da man jo på intet tidspunkt er mere i hypnose end man føler man har fuld kontrol, det føles for mig bare som hvis man slapper af og falder let hen.

Jeg kan helt sikkert anbefale hypnose og især hos Louise, da jeg har fået meget mere ud af det end jeg havde håbet på ….  og forventer da at jeg med tiden kan få et normalt forhold til Cola så det kan nydes ved mere specielle lejligheder, og ikke på daglig basis.

At jeg både har opnået at ku stoppe mit forbrug af Cola og derudover også har fået bugt med mine ret slemme migræne anfald er en kæmpe gevinst da det har hæmmet mig både privat og arbejds mæssigt.

 

Mvh.

Brian Chopart, Fyn