HYPNOSETERAPI MOD SUKKERAFHÆNGIGHED SAMT ØNSKE OM VÆGTTAB

- Magnus Ørum

Efter tre måneder og i alt fire besøg hos Louise i Vejle tør jeg godt sige, at jeg er fuldstændig fri af den ekstreme sukkertrang, som ellers har været en del af mit liv de sidste mange, mange år.

Jeg har størstedelen af mit liv haft et unaturligt stort behov for ting som slik, chokolade, sodavand og is. Af samme grund har jeg næsten altid været overvægtig.

I perioder op til en måned har jeg med viljestyrke kunne holde mig fra de søde sager, men jeg er altid dumpet tilbage med et brag og spist endnu værre end før.

Jeg havde forsøgt mig med alt. Alle former for slankekure, kostplan hos en diætist og mange besøg hos en psykolog med speciale i emnet. Selvom det var rart at tale om mit misbrug, følte jeg aldrig, at det flyttede det helt store inde i mig. Sukkertrangen tvang mig gang på gang i knæ og holdt mig som sin ulykkelige slave.

Så da jeg i foråret 2015 havde taget omkring 20 kilo på i løbet af otte-ni måneder, følte jeg, at hypnose var sidste bud på en løsning for mig. Jeg havde tilfældigt hørt om hypnose som behandling og begyndte så småt at lede på nettet.

Skæbnen ville, at jeg faldt over Louises hjemmeside og læste om hendes arbejde med at fjerne sukkertrangen hos sine klienter. Det lød næsten for godt til at være sandt, men jeg var mere end villig til at give det et forsøg efter så mange års kamp.

Efter nogle ugers ventetid var det min tur, og jeg kørte godt spændt turen til Vejle. Louise var meget sød og imødekommende, og jeg følte mig fra første øjeblik i trygge hænder. Inden hypnosen havde vi en grundig samtale om mit problem, og så begyndte vi ellers.

Oplevelsen blev utroligt spændende for mig, og da jeg kom hjem, hældte jeg en halv flaske cola, som stod i mit køleskab, ud i vasken. Jeg havde aftalt med mig selv, at jeg ikke ville røre nogle søde sager de næste tre måneder, hvilket jeg aldrig før har været i nærheden af at være i stand til.

Den første uge følte jeg stort set ikke noget behov for sukker. Efter mit andet besøg hos Louise var trangen fuldstændig væk, og jeg gik ned langs slikhylderne i supermarkederne uden at føle den mindste trang til at købe noget.

Jeg var meget flittig med at bruge min lydfil to-tre gange om dagen den første måned, hvorefter der gik længere tid mellem, at jeg lyttede til den. Jeg er dog helt sikker på, at den har haft meget stor betydning for mit forløb, og jeg kommer uden tvivl til at bruge den jævnligt fremover.

De sidste to besøg handlede ikke så meget om sukker, men mere om min personlige udvikling, og jeg føler virkelig, at der er sket noget inde i mig efter mine besøg. Folk bemærker, at jeg er blevet mere glad, og jeg er blevet meget mere tilfreds med mig selv.

For en person som jeg, der har været så dybt afhængig, er det svært at beskrive følelsen af at være ude af sit misbrug, men jeg tør godt sige, at jeg føler mig fuldstændig fri og lykkelig. Det her er, hvad jeg har drømt om igen og igen.

Jeg vil være Louise evigt taknemlig for at have fjernet min sukkertrang, og jeg vil varmt anbefale hende til andre, der er i samme situation, som jeg engang var.

Tak, Louise!

Kvinde, Århus