HYPNOSE MOD TRIKOTILLOMANI / AFPILNING AF HÅR OG ANGST

Ida-Cecilie Teil Kanstrup, Vejle

Helt fra jeg var 13 år til jeg fyldte 22 år, har jeg haft store problemer med trikotillomani (revet hår af i store totter) og det har været så slemt at jeg har måttet klippe mit hår ned til 2 cm.


Jeg har derudover også døjet med angst b.la. følelsen af hele tiden at blive overvåget, forfulgt samt ekstrem eksamens angst.
Vi har prøvet rigtig mange ting og alt lige fra støtte pædagoger til psykiatere. Jeg var ved at give op. Min mors veninde anbefalede mig derfor at prøve hypnoterapi hos Louise.


Efter 4 sessioner river jeg ikke længere mit hår af, og jeg er gået til afsluttende eksamen som laborant, uden angst.
Når jeg tænker tilbage kan jeg slet ikke huske hvornår jeg har følt mig så fri og lettet som jeg gør nu. Jeg er ikke længere bundet fast af angsten eller føler mig nær så socialt akavet eller anderledes. Mit hår vokser lystigt og bliver tykkere og tykkere måned for måned.


Du kan roligt komme til Louise, hun er fantastisk professionel at snakke med. Og det er dejligt, for en gangs skyld, ikke og tale, men bare at snakke. Og oveni købet snakke med en, der giver én lov til at være den man er. Uden at man skal dikteres eller fortælle hvad en klat forestiller. Og uden fordomme om fortidens trolde.
Jeg er dybt taknemmelig over den hjælp/behandling, jeg har fået hos Louise. Mange af redskaberne bruger jeg dagligt. Det er derfor jeg giver Louise mine bedste og varmeste anbefalinger


Ida-Cecilie Teil Kanstrup, Vejle