HYPNOSE SELVVÆRD, AT TRO PÅ SIG SELV

- Trine Lindekilde

  • Jeg ønskede hjælp til at få mere tro på mig selv og til at blive mere robust
  • Et ønske om ikke at vende alt indad når jeg oplevede modgang eller følte mig forkert – også et ønske om ikke at føle mig forkert i det hele taget.
  • Prue er meget detajleret og omhyggelig. Hun fortæller forud for hypnosen hvad der skal ske, således jeg var helt tryg. Hun var god til at fortælle og til at gøre mig helt rolig. Hun var meget omhyggelig med at få alle detajler med, således hun kunne bruge mange af mine egne ord under hypnosen.
  • Det var fantastisk at opleve. Jeg blev virkelig hørt og set. Blev rørt mange gange og følte mig i den grad hjulpet. Lige fra 1. gang gjorde det en forskel for mig.

Hvordan har du mærket din forandring ift
Psykiske symptomer?
Fysiske symptomer?
Tankemønstre?
Adfærdsmønstre?
Handlemåder, vaner?

Jeg har mærket forandring på alle ovenstående punkter. Jeg føler mig meget mere som mig selv. Der er ligesom blevet en plads i verden til mig – og jeg tør også tage den plads. Jeg kan stadig godt blive ramt, men jeg kan nemt ryste det af mig og kærligt ”skubbe” det tilbage. Jeg kan tage vare på mig selv, passe på mig selv, være sårbar – vise min sårbarhed, uden at tro at det er svagt, kommunikerer meget mere klart om hvad jeg gerne vil – eller ikke vil, stå ved mig selv!

  • Jeg kunne forholde-og relatere fuldt ud til oplevelserne. Prue tog mig med tilbage og fik ryddet op i følelser og tanker fra barndommen på en helt igennem kærlig måde. Det var virkelig godt og det jeg havde brug for.
  • Min konklusion er, at jeg i den grad har fået det bedre. På rigtigt mange områder. Er overrasket over hvordan det har ”bredt sig” til resten af mit liv – hvis det giver mening. Det har ændret rigtig meget for mig, og jeg er VIRKELIG glad for, at jeg gjorde det.

Jeg vil til enhver tid anbefale Prue og Hypnoseterapi Vejle til andre. Jeg vil også – hvis jeg eller mine børn får brug for det – bruge dem igen. Det har være et fantastisk forløb som har ændret meget, gjort så mange ting nemmere for mig og jeg har fået en fornemmelse af, at det at være i verden med kærlighed er OK. At jeg ikke skal lave mig selv om, men at jeg er lige præcis som jeg skal være. Jeg føler også jeg har fået et meget bedre forhold til min egen familie, mand og børn, mine forældre og søskende – et mere åbent, ærligt og kærligt forhold. Alt sammen med hjælp fra Prue.

TAK