Hypnose for vægttab og sukkerafhængighed + gravid!

- Kvinde, Kolding

MIT BESØG HOS LOUISE SATTE EN STOPPER FOR MIN VÆRSTE VANE.
JEG KONTAKTEDE LOUISE FEBRUAR MED HENBLIK PÅ VÆGTTAB – AT FÅ STYR PÅ MIT OVERFORBRUG AF SLIK, KAGE, SODAVAND, CHIPS OG CHOKOLADE. JEG HAR I ÅREVIS FYLDT MIG MED STORE MÆNGDER USUNDE FRISTELSER MED EN YOYOVÆGT SOM FØLGE. HELE FEM GANGE HAR JEG…

TAGET MIG SAMMEN, TABT MELLEM 15-25 KG., HVOREFTER JEG HAR TAGET DET HELE PÅ IGEN. FREDAG STOD DEN PÅ RIGELIGT MED HYGGESLIK MED UNGERNE, LØRDAG SPISTE JEG OGSÅ, FOR DET VAR JO WEEKEND. SØNDAG VAR DER ÆDEGILDE,

DA ALT SKULLE RYDDES UD AF HUSET, SÅ JEG KUNNE STARTE SLANKEKUR MANDAG! EN SLANKEKUR DER SJÆLDENT VAREDE LÆNGERE END TIL MANDAG EFTERMIDDAG, HVOR JEG KOM TRÆT HJEM MED FØLELSEN AF, AT KROPPEN HUNGREDE EFTER SUKKER. SÅDAN VAR MIT LIV – UGE EFTER UGE. I FERIER GIK DET HELE GALT, JEG HAR ENDDA PRØVET AT TAGE 8 KG. PÅ, I LØBET AF EN SOMMERFERIE PÅ FIRE UGER.

EFTER AT HAVE SKREVET MAILS MED LOUISE BLEV VI ENIGE OM, AT JEG SKULLE KOMME HOS HENDE 2-3 GANGE FOR AT BLIVE MIN SUKKERAFHÆNGIGHED KVIT. DET VAR SELVFØLGELIG BÅDE SPÆNDENDE, SKRÆMMENDE OG EN SMULE GRÆNSEOVERSKRIDENDE AT SKULLE I HYPNOSE. DET VAR OGSÅ HÅRDT FOR MIG, DA DE SØDE SAGER HAR VÆRET MIN FØLGESVEND I MANGE, MANGE ÅR.

ALLEREDE EFTER DEN FØRSTE BEHANDLING SKETE DER STORE FORANDRINGER. JEG SKULLE HOLDE MIG HELT FRA SLIK OG SØDE SAGER I TRE HELE MÅNEDER, HVOREFTER JEG VILLE FÅ ET NORMALT FORHOLD TIL DET, AT SPISE SLIK. JEG VAR TEMMELIG SKEPTISK, DA JEG TÆNKTE, AT JEG IKKE VILLE KUNNE KLARE OPGAVEN.
MEN JEG GJORDE DET! OG DET VAR VIRKELIG PROBLEMFRIT, FOR JEG HAVDE SLET IKKE LYST TIL SØDE SAGER. OG HVIS JEG EN SJÆLDEN GANG FIK LYST, KUNNE JEG LET OVERBEVISE MIG SELV OM, AT JEG IKKE HAVDE BRUG FOR DET. SAMTIDIG FIK JEG OVERSKUD TIL AT GENOPTAGE MIN LØBETRÆNING, DER HAVDE STÅET STILLE I MERE END ET ÅR. SIDEN MIT BESØG HOS LOUISE HAR JEG TABT 10 KG. JEG HAR FÅET MEGET MERE ENERGI I HVERDAGEN OG HAR VIRKELIG OPNÅET AT FÅ ET NORMALT FORHOLD TIL SØDE SAGER. ENDNU EN SIDEGEVINST ER, AT JEG STORT SET ER SLUPPET AF MED MIN MIGRÆNE, DER FØRHEN SATTE MIG UD AF SPIL, FLERE DAGE OM MÅNEDEN. NU ER JEG BLEVET GRAVID MED MIT TREDJE BARN OG SPISER HELT NORMALT. I MINE TIDLIGERE GRAVIDITETER LEVEDE JEG STORT SET AF HVIDT BRØD, NUTELLA OG SLIK, SÅ DET ER EN STOR FORANDRING OG GLÆDE FOR MIG, AT GIVE DEN LILLE NY BABY EN SUND START PÅ LIVET.

JEG FIK I ALT TRE BEHANDLINGER SAMT EGENBEHANDLINGER MED LOUISES SELVHYPNOSE-CD.

MIN OPLEVELSE ER, AT LOUISE ER MEGET PROFESSIONEL OG DYGTIG TIL SIT ARBEJDE. MAN FØLER SIG MEGET TRYG VED BEHANDLINGERNE, DER BÅDE BESTÅR AF SAMTALER OG HYPNOSE.

JEG VIL TIL HVER EN TID ANBEFALE LOUISE. BESØGENE HOS HENDE HAR VIRKELIG ÆNDRET MIT LIV I EN POSITIV RETNING.

ANONYM, KOLDING