HYPNOSETERAPI MOD DEPRESSION, NEGATIVE TANKEMØNSTRE OG STRESS

- Malou Mainz Olsen, Sjælland

Kender du det, at være fanget i et stort sort hul? Et hul, fyldt med negative energier og tanker, stress, udmattelse, ubehag. Ja alle de ting man faktisk helst vil undgå i sin hverdag. Men du kender ikke årsagen til dette store sorte hul du føler dig fanget i.

Jeg kender det. Jeg har været i det. Mange gange – alt for mange gange. Hver gang jeg er havnet i det her store sorte hul, er jeg blevet hevet op af enten min mor, min søster, en psykolog, en læge eller en form for alternativ behandler. Ja jeg har prøvet al verdens behandlingsformer faktisk, og mange af dem har også fået mig op – men ingen har formået at holde mig oppe. Jeg er altid faldet ned i det samme store sorte hul igen.

Men ikke denne gang. Denne gang blev jeg anbefalet hypnoseterapi – og det skal jeg love for at det virker! For hypnoseterapi har ikke bare fået mig op. Hypnoseterapi har fundet årsagen til mit store sorte hul og givet mig midlerne og styrken til at komme op, og dække hullet til bag mig, før jeg blev ledt videre på min vej ud i livet. Med mig på min vej fik jeg en rygsæk, fyldt med alle de ting jeg får brug for i livet, ting jeg selv har lagt i rygsækken så jeg ved, at det er lige dé ting, som jég får brug for, der er i rygsækken.

Og det er netop derfor du skal vælge hypnoseterapi. Fordi det er en ganske behagelig, blid og afslappet behandlingsform – der virker! Og den virker resten af dit liv, for den vil sætte sine spor i din sjæl, spor som du kan følge resten af dit liv, spor som vil lede dig igennem livet, på den måde, du og dit sind sammen har valgt, at livet skal forme sig på.

Men vigtigst af alt er ikke kun behandlingsformen i sig selv – men derimod også måden den bliver formidlet på. Det er vigtigt, at man føler sig tryg, at man føler at den terapeut der formidler behandlingen, engagere sig i dig og virkelig går ind i behandlingen med al sin energi. Og det må man sige at Louise gør. Hun møder dig på en blid og rar måde, og skaber et trygt, roligt og afslappet rum som man virkelig får lyst til at åbne sit sind til. Hun møder dig der hvor du er, og tager fat der hvor du har brug for det. Hun rækker en varm, omsorgsfuld og hjælpende hånd ud, som man trygt kan gribe fat i og blive hjulpet trygt videre på sin vej.

Malou Mainz Olsen , Sjælland