HYPNOTERAPI HJALP 16 ÅRIGE JULIE UD AF DEPRESSION

- Mail fra forældre.

Kære Louise

Vi ønsker at sende dig endnu en opdatering på hvordan det går med Julie.

Hvad du har formået at udrette for Julie og dermed hele familien, er svært at beskrive med ord. Det er klart, at man, som forældre altid ønsker det bedste for sine børn. Men at stå så magtesløse…

som vi gjordeog blot se sin egen datter lukke sig mere og mere inde i sig selv, det er en udfordring med dertilhørende følelser, der er fuldstændig ubærlige.

Julie er i dag sit gamle selv. Glad og udadvendt med fuld skrue på det sociale liv som ellers var den største udfordring for hendes da det stod værst til. Hun nyder at gå i skole og har fået en indre ro over sig der også bundfælder sig i det hypnoterapeutiske arbejde hun har været igennem hos dig ift, hendes selvværd, der virkelig havde lidt et knæk.

Det er godt at vide, at du findes, hvis vi på nogen måde, skulle få brug for din Dybdegående og meget effektive måde at arbejde med unge mennesker på.

Jeg ved, at også din tidligere klient Christine fortsat har det godt, og det er sjovt som tingene nogle gange kommer til at passe sammen, og man møder de mennesker man netop har brug for at møde på givent tidspunkt.

Vi ønsker alt godt til dig og din familie.

Kærlig hilsen Julie og hendes forældre.