SILLE HAVDE EMETOFOBI OG SKOLEANGST

- Marie Louise Hansen, mor til Sille

Vores datter på 10 år begyndte i januar 2017 pludselig at lide af angst. Det kom fra den ene dag til den anden. Sille har altid været en lidt ængstelig pige, men det overraskede os da hun en aften fik et decideret angstanfald, som sidenhen har fyldt meget både hos Sille og i familien.

3 ud af 4 dage måtte vi skiftevis tage med Sille i skole og de fleste af gangene sidde enten inde i klassen eller, på en god dag, ude på gangen.

Dette med stor konsekvens for arbejde- og familieliv.

Vi har gået i Cool Kids forløb men uden den store effekt for Sille. Sille oplevede at Cool Kids forløbet pressede hende for meget og hun bakkede på de kognitive opgave og eksponeringer.

Efter snak med Louise aftalte vi 3 sessioner for Sille. Inden havde Louise talt med både min mand og jeg.

Allerede efter første terapi kunne vi mærke en forandring på Sille.
Denne forandring fortsatte med at udvikle sig gennem forløbet hvor vi oplevede en gradvist stærkere og mere rolig pige, som nu kunne sove om natten og stod op om morgenen med skole-mod.

Vi endte med at komme til 4 terapier, men hvad betyder det når vi nu har en glad pige som tror på sig selv og ikke længere er bange for opkast og nu kan gå i skole? Besøgene hos Louise har forandret hele familiens hverdag. Og vi har nu en glad pige igen.

Marie Louise Hansen