HYPNOSE MOD RYGESTOP- EN BEHANDLING

- Thorleif

Jeg har været i hypnose hos Hypnoseterapi Vejle for at stoppe med at ryge. Jeg havde, for en sikkerheds skyld, bestilt tid til to sessioner. Det skyldes, at terapeuten ville være sikker på, at kunne gå i dybde i 2. behandling såfremt vi ikke havde nået målet i 1. behandling.

Jeg syntes, at det var en meget professionel tilgang til det, at terapeuten også var opmærksom på, at der kunne ligge mere til grund for min rygetrang, end blot selve trangen og vanen, men at der også kunne være følelsesmæssige årsager til, at jeg røg da jeg havde røget siden teenageårene.

Jeg havde dog kun brug for denne ene session til mit rygestop.

Selve behandlingen foregik med først forklaring af hypnosetilstanden etc og derefter en grundig samtale, hvor terapeuten spurgte ind til mange forskellige ting. Meget grundigt og tillidsvækkende måde.

Selve hypnosen føles som når du får læst en historie op og forestiller dig de ting der bliver læst op 😉 Men bare endnu dybere og tydeligere. En fantastisk dejlig fornemmelse man slet ikke havde lyst til at komme ud af igen!!

Men heldigvis har jeg fået en selvhypnose-fil med hjem, hvor jeg kan bruge hvis jeg gerne vil ind i tilstanden igen, eller hvis jeg har brug for ekstra hjælp til at falde i søvn om aftenen.

Tak for denne gang.

Hilsen Thorleif