UDE AF SUKKERAFHÆNGIGHED MED EN HYPNOSEBEHANDLING

- Hanne Kodahl, Svendborg

Det kører bare for mig – ingen desserter, slik, kager – jeg har forsøgt at finde alternativer når man søger noget hyggeligt.
Jeg vil meget gerne komme med input til din hjemmeside:

Jeg er en 49 årige kvinde med styr på mit pragtfulde liv -dog var der lige en sukker trang. Jeg forsøgte hele tiden at lade fornuften råde men når tankerne kredsede hygge betød det noget med søde sager: kager, slik m.m..

Det fyldte rigtig meget i mine tanker og jo mere stress jo værre blev det:-((

I sommeren 2014 fik jeg ideen til hypnose – jeg undersøgte nærmere sammen med min søster efter en hypnotisør og fandt frem til Louise.

Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv længe – da jeg kørte fra hypnosen forsvandt min sukkertrang – den blev i Vejle.

Udover mere energi og min egen kontrol har det medført at der ikke bliver handlet ret meget udover det der er almindelig behov – tænk sig man sparer mange penge – nu kan jeg stå og se på slik med min datter uden at blive hevet med – nu finder jeg et alternativ det kan være lidt chips eller mandler e.lign..

Jeg har tidligere løbet men kom galt afsted med mit ben i 2013 det medførte lige 7-8 kilo ekstra – da jeg ikke kunne løbe måtte jeg skære ned på maden men det var ikke nemt når jeg havde sukkertrangen. Nu føler jeg mig klar til at komme af med kiloene nu hvor trangen er bekæmpet.

Jeg er rigtig glad for at have haft Louise som hypnotisør – hun har en rolighed- empati og imødekommenhed. Selvom jeg kun har betalt for selve hypnosen har hun alligevel givet sig tid til at maile med mig efterfølgende – tak for det Louise.

Min varmeste anbefaling til Louise.

De bedste hilsner

Hanne