VÆGTTAB, SUKKERAFHÆNGIGHED OG COLAAFHÆNGIGHED

- Rikke Thomsen Pedersen, 38 år, Struer.

Kære Louise.

Så lykkedes det endelig for mig….

Jeg har i hele mit teenage og voksen liv kæmpet med vægten. Jeg er nu 38 år. Jeg har været alt for glad for de søde sager og været afhængig af cola. Jeg har prøvet alt det der skulle prøves, jeg ser mig selv som en fornuftig og klog kvinde, men det er aldrig lykkedes mig at tabe mig. Selvom jeg …

vidste lige præcis hvad jeg skulle spise, hvad der er sundt, hvordan det skal laves. Jeg har altid haft super opbakning af familie og mand. Men jeg har aldrig kunnet holde det i mere end nogle få dage… For så oplevede jeg et eller andet, som gjorde at jeg skulle trøste mig selv med mad, eller så oplevede jeg at fysisk stå med fingerne i “kagedåsen” og så bagefter tænke hvorfor spiste jeg det?? Kunne nogle gange stå med en følelse af at jeg saboterede det for mig selv.
Men midt i Januar 2013 kunne jeg ikke holde min vægt ud mere, og jeg havde brug for at tabe mig og at føle, at jeg var var noget værd…

Så sammen med min mand søgte vi på nettet, her faldt vi over Louises hjemmeside. Louise skrev nogle ting som virkede trygt på mig, og efter en telefon samtale med Louise var jeg så tryg, at jeg bookede nogle behandlinger ved hende.

Jeg syntes at det virkede trygt at Louise ikke bare “slukker” branden, det er vigtigt i Louises behandlinger at finde årsagen/årsagerne til det, der har tricket min afhængighed af cola og søde sager. Det gav mig håb om at det var noget jeg kunne bruge resten af mit liv og ikke bare et hurtigt “fix”.

Så jeg kørte den lange tur fra Struer. Jeg har et stykke vej i bil og den første tur derned havde jeg min cola med, jeg havde også lidt slik i tasken, og mine tanker fløj rundt i mit hoved… Og det skulle vise sig at være den sidste cola jeg har drukket, det sidste stykke slik jeg har spist og mine tanker, de fandt et dejligt sted at falde til ro.
Jeg har ikke siden første behandling rørt cola eller søde sager. Til trods for en kæmpe hovedpine den første uge ( jeg havde en hovedpine de første 5 dage efter jeg droppede colaen, men til trods for de abstinenser jeg havde, så kom jeg igennem det). Da hovedpinen gik væk, var jeg super stolt af at jeg klarede det, jeg har aldrig før oplevet at havde den viljestyrke til at kunne sige fra og kunne vælge det rigtige for mig og mit liv. Jeg har også altid før syntes det var synd for mig når jeg var på slankekur, men efter at havde været ved Louise, så fik jeg det vendt til, at det ikke er synd for mig, men til at hvor er det godt for mig, at jeg ikke længere er styret af cola og søde sager. Det er en fed følelse selv at styre hvad jeg vil spise og jeg nu ikke spiser efter føleleser, men af reelt sult!

Jeg har nu haft 3 behandlinger med hypnose /hypnoterapi ved Louise. Og det har ændret mit liv! Jeg har tabt 7 kg. Men det er ikke engang det, der er vigtigst for mig. Jeg er super glad for at havde tabt mig, og det vil jeg blive ved med. Men det at havde fået kontrollen tilbage, det at jeg også ser mere positivt på livet, det vægter mere for mig. Her gik jeg og havde håbet at jeg “bare” kunne lære at styre mit mad/cola forbrug, at komme af med min colaafhængighed osv. men at jeg også skulle ændre mit livssyn, det er jo bare en bonus som har været det hele værd. Den ro jeg har fået, har resten af min familie også oplevet. Jeg har nu en tro på at det skal lykkedes, det er jeg så taknemlig for.

Jeg har faktisk lidt svært ved at skulle skrive, jeg går nemlig rundt med armene oppe over hovedet!!
Men jeg bliver nødt til at udbrede budskabet..

Prøv det, I vil ikke fortyde det!

Kærligst
Rikke Thomsen Pedersen.
Struer.