Hypnose mod allergi ·
At bearbejde allergier med hypnose og
hypnoterapi – kan man det?


Allergi

Jeg vil gerne forklare dig, hvad det er der kan være årsag til, at hypnose faktisk kan hjælpe mennesker med allergier.

Du kan også klikke dig ind her og læse om andre klienter, som er blevet hjulpet af med deres allergi med hypnose og hypnoterapi.

Allergier opstår, fordi immunsystemet på et tidspunkt laver en fejl. En af de opgaver, immunforsvaret har er, at det skal beskytte os mod fremmede, skadelige partikler, der kommer ind i kroppen. Det kunne for eksempel være bakterier eller virus. 

Men ved en allergisk reaktion vil immunsystemet begynde at angribe stoffer, der slet ikke er farlige for mennesker. Det sker på grund af en fejltolkning, der er opstået på et tidspunkt. Når først fejlen er lavet, vil den være kodet ind i systemet, og vi vil altid reagere fejlagtigt på det ellers harmløse stof. Der er intet farligt for mennesker ved at få pollen, proteiner fra hund eller kat, peanuts, friske skaldyr, parfumepartikler eller andet, som man typisk udvikler allergi mod, ind i systemet. Det er ikke stoffet, der skader os, det er immunsystemets overreaktion. 

Det systemet typisk gør, når det oplever et skadeligt stof i kroppen er, at det angriber og tilintetgør stoffet ved at skyde histamin på partiklerne. Det tilintetgør de angrebne partikler, men er samtidig meget generende for personen. Det kan give sig udslag i kløe, snue, hovedpine, løbende øjne, hævelse, åndedrætsbesvær blandt andet. 

 

Behandling af allergi med hypnose og hypnoterapi

Hypnose mod allergi – hvordan det?
Der ligger som regel en følelsesmæssigt belastende situation til grund for, at allergien i sin tid opstod. Enten et pludseligt chok eller traume eller også en længerevarende følelsesmæssigt belastende periode. 

Alligevel er det ikke altid nødvendigt at kende situationen, som udløste reaktionen første gang. Langt de fleste tilfælde kan behandles med bare én session, og uden at vi kender den udløsende årsag. 

Læs her vores artikel i Analyse Helse: hypnose mod allergi · hvordan allergier kan behandles med hypnose

Det vi gør er, at vi går ind og genopdrager immunsystemet. Får det til at forstå, at allergenet ikke et et farligt stof, som det skal være på vagt overfor. Vi omkoder immunforsvaret så det fremover vil have den korrekte reaktion på allergenet. Nemlig at behandle det som et hvert andet ufarligt stof, der kommer ind i kroppen. 

I få tilfælde er det ikke nok, og vi skal så ind og se på, hvad der har udløst problemet. Her arbejder vi med de følelser og situationer, der kan have ligget til grund. Det tager typisk 1-4 sessioner. 

 

HYPNOSETERAPI VEJLE


V. Master Hypnotisør
Hypnoterapeut og Instruktør
Louise Bohnstedt Weihrauch
Modtog i 2016 og 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør”.
Skriv dit navn, email og telefonnummer – så kontakter vi dig.
hypnoseterapi Vejle