Hypnose med børn · Hvorfor vælge hypnose 
til dit barn?

– ganske enkelt fordi hypnose og hypnoterapi, er et af de hurtigste, mest effektive og samtidig nænsomme former for behandling der findes. Og behandlingen er varig. Børn og unge er endvidere meget modtagelige for hypnose og kan lide at arbejde på denne blide og sjove måde. Jo yngre barnet er, des mere vil behandlingen bestå af legeterapi, vågen hypnose, samt narrative hypnotiske historier.

Børn er symptombærere og reagerer på de situationer de udsættes for, i institutioner, i samværet med kammerater, i samspil med andre og de reagerer på forældrenes adfærd i hjemmet.

Ud over at problemet bliver løst, får dit barn som en sidegevinst et større selvværd og mere selvtillid med sig. Begge dele hjælper til, at barnet vil kunne håndtere problemer, konflikter og udfordringer i hverdagen på en mere ressourcefuld måde.

hypnose hjælper effektivt børn og teenagere med problemer som:

 • Bange for lukkede rum / låste døre

 • Bange for mørke/for at sove alene om natten..

 • Angst for at flyve, sejle, køre elevator etc.

 • Bange for edderkopper, fugle, hunde, frøer etc..

 • Følger af mobning..

 • Sengevædning..

 • Emetofobi – angst for at kaste op

 • Koncentrationsbesvær

 • Manglende tro på sig selv..

 • Ked-af-det-hed.. / modløshed

 • Stofmisbrug

 • Cutting

 • Vrede

 • Spiseforstyrrelser, anorexi, bulimi, overspisning og sukkerafhængighed

 • Manglende selvværd/selvtillid

 • Bange for at sige noget i klassen

 • Angst, panikangst, socialangst etc.

 • Præstationsangst

 • Eksamensangst

 • Håndtere følelser omkring forældres skilsmisse

 • Identitet og følelser

 • Sorg

 • Og meget, meget andet..

OBS: Hypnose med børn kræver særlige forudsætninger. Jeg har uddannet mig gennem mange år i hypnose med børn og underviser på vores hypnoseskole Hypnosehuset Danmark i at arbejde med børn i hypnose. Desuden har jeg en professions bachelor i pædagogik og har i flere år arbejdet med børn og unge i alle aldre.

Herudover har vi, hos Hypnoseterapi Vejle, 2 hypnoseterapeuter som har specialiseret sig i behandling af børn med hypnose. De har begge Danmarks længste hypnose-uddannelse og de ELSKER at arbejde med børn! 

Kontakt os gerne for at få en snak om netop dit barns problem og om hvordan det kan behandles med hypnose og hypnoterapi. Se venligst under kontakt.


Tilbagemelding:

Min datter på nu 11 år, begyndte for et par år siden at få migræneanfald. Det var voldsomme anfald, hvor hun lå i op til 5 dage uden at kunne foretage sig andet. Vi bliver henvist til sygehuset, som ikke finder nogle fysiske årsager til anfaldene. Trods denne konstatering tager anfaldene til. De bliver hyppigere og mere uforudsigelige.

I april i år begynder det at blive svært for hende at komme i skole. Hun får det fysisk dårligt, i form af hovedpine, mavepine, kvalme og hedeture, når skoledagennærmer sig. Når hun kommer hen på skolen eskalerer det, og hun lukker ganske enkelt ned, hvilket bedst kan beskrives med, at hun bliver slukket i ansigtet og ikke er modtagelig for hverken sociale interaktioner eller nogen som helst form for læring. Hun lukker ned for verden omkring for at beskytte sig selv.
Jeg kontakter diverse instanser i håb om at få noget hjælp til min datter, men uden held. Som tiden går forværres hendes tilstand, og det er til sidst så grelt, så hun slet ikke kommer i skole. 
Der beslutter jeg mig for, at jeg må tage sagen i egen hånd. 
Jeg kontakter Hypnoseterapi Vejle, som hurtigt responderer, og via en uddybende samtale, hvor jeg giver et større indblik i min datters situation, vurderer de, at hun vil kunne hjælpe hende. Vi aftaler 5 konsultationer med 1 uges mellemrum med det samme.

Efter 1. behandling var min datter meget træt og faldt tidligt i søvn på sofaen. Hun vågnede nogle timer efter og var meget frisk og snakkesalig. Sådan var det lang tid siden jeg havde set hende sidst. Hun fortalte om besøget  og fortalte blandt andet, at hun følte sig mere lettet nu.

Efter 2. behandling var hun også træt – på en god måde. Hun synes dog det var lidt svært at sidde stille og koncentrere sig så længe. Det snakkede jeg med hypnoterapeuten om, som til onsdagen efter, havde tilrettelagt en anden session, der varede knap så lang tid. 
Det medvirkede til, at min datter også 3. gang gik derfra med en god oplevelse. I mellemtiden er min datter gradvist begyndt at vende tilbage til skolen, og hun er begyndt at opsøge det sociale fællesskab i fritiden igen. Hun er blevet en gladere pige med mere overskud. Hun har stadig sine nedture, som jeg løbende drøfter med hypnoterapeuten, som tager det op til overvejelse og inddrager i næste session.

Efter 4. konsultation mener min datter ikke, hun har behov for det mere. Hun siger, at det allerede har hjulpet hende meget. Jeg tænker, at der stadig er udviklingsområder og det dermed kunne våre en god ide at tage den sidste konsultation med, men lytter samtidig til min datter, der ikke føler et behov for det mere.

I samarbejde med Hypnoseterapi Vejle bliver vi enige om, at lade den ligge der med muligheden for at kontakte hende igen med henblik på at arbejde videre, hvor vi slap.

Jeg har gennem hele forløbet oplevet et åbent, forstående og konstruktivt samarbejde og er mødt med kompetent sparring ift. min datters problemstilling. 

Du kan læse flere tilbagemeldinger ved at klikke her

Kontakt os gerne for at snakke om netop dit barns udfordringer. Vi vil gøre vores bedste for at vejlede jer for den mest optimale behandling · telefon 28137505

HYPNOSETERAPI VEJLE


V. Master Hypnotisør
Hypnoterapeut og Instruktør
Louise Bohnstedt Weihrauch
Modtog i 2016 og 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør”.
Skriv dit navn, email og telefonnummer – så kontakter vi dig.
hypnoseterapi Vejle