Hypnose mod eksamensangst. 

Hjælp til eksamensangst? 

Hypnose og hypnoterapi er et særdeles effektivt redskab til behandling af eksamensangst!

Få fjernet din angst for eksamener

Når vi snakker om eksamensangst taler vi ofte om, at “klappen går ned”…. eller følelsen af at “gå i sort”, når man er til eksamen.

Eksamensangst eller eksamensskræk, som det også kaldes, kan hos mange minde om panikangst, hvor det eneste deres hjerne tænker på, er at komme væk fra denne ubehagelige situation.

Det er yderst uhensigtsmæssigt og kan for nogle have så store konsekvenser, at de f.eks. aldrig får den uddannelse eller det job, som de har drømt om.

Men hvorfor opstår eksamensangst, hvad er det man frygter, og hvorfor har man det sådan?

Uanset hvordan man oplever sin angst, så er der en årsag til at den er opstået. Og det er de årsager jeg som hypnoterapeut hjælper dig med at finde frem til. Det kan være, at årsagen til din eksamensangst opstod, allerede i børnehaven eller i skolen. Det kan også være opstået i forholdet til dine forældre eller søskende. Det er det, der er så vigtigt at finde frem til. For hvis ikke du finder årsagen og får den væk/bearbejdet, så vil du højst sandsynligt aldrig komme af med din angst..

Da underbevidstheden husker alt…
– kan den også huske, hvad det er der har udløst/udløser din eksamensangst.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er oplevelser og overbevisninger, som du med din fornuft forstår i dag. Men uanset hvad der har udløst din eksamensangst – det være sig en dårlig oplevelse i skolen eller til en eksamen, en dårlig oplevelse i skolekomedien osv. – kan det være det, der har lagt grunden til en senere eksamensangst.

Der stille store krav til de unge i dag og som oftest spiller de forventninger de har til sig selv også en stor rolle.

Du kan også læse her på Netdoktor hvad psykolog Tacha Reinhold Hviid skriver om eksamensangst. (OBS: åbner en ny side)

Behandling af eksamensangst med hypnose og hypnoterapi

  • Er en kombination mellem forudgående samtale med afklaring – samt hypnose og hypnoterapi, nænsomt og effektivt.

  • Til behandling af eksamensangst bruges der både hypnose, dvs. positive suggestioner, og hypnoterapi, som består af forskellige hypnoterapeutiske teknikker som f.eks. regression, til at finde tilbage til kerneoplevelsen / angstudløseren.

Du får også en fil med selvhypnose med hjem.

Det er OK at være spændt, når man skal til eksamen, men det er ikke OK at være så angst for eksamen, at du ikke er i stand til at vise, hvad du kan. Hypnoterapi hjælper dig!

Klik her, for at læse tildligere klienters tilbagemeldinger om hvordan de er hjulpet af med deres eksamensangst/præstationsangst med hypnose behandling hos mig.

HYPNOSETERAPI VEJLE


V. Master Hypnotisør
Hypnoterapeut og Instruktør
Louise Bohnstedt Weihrauch
Modtog i 2016 og 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør”.
Skriv dit navn, email og telefonnummer – så kontakter vi dig.
hypnoseterapi Vejle