Behandling af emetofobi med hypnose og hypnoterapi

Angsten for opkast kan udløses pludseligt og i alle aldre, indenfor begge køn. Det er dog min erfaring, at kimen til det, altid findes i barndommen selvom symptomet (selve emetofobien) først viser sig i teenageårene eller i voksenalderen. Ofte starter det med en ubehalelig oplevelse. F.eks. at kaste op i børnehaven imens man var alene ude på toilettet, som barn at opleve at mor kastede op under voldsom sygdom eller lignende. 

Det er de færreste emetofobikere der kaster op, men angsten for at komme til at gøre det, kan fylde konstant. Og følelsen af mangel på kontrol opleves af de fleste. 

Fobien kan opleves som en følelse af mangel på kontrol.

Ofte oplever emetofobikeren at andre angstlidelser, som fx. socialangst og flyskræk støder til, da angsten for at kaste op ofte hænger sammen med samværet med andre på offentlige steder.

Behandling af emetofobi med hypnose og hypnoterapi.

Hypnose mod emetofobi · Vi har stor succes med at bearbejde og ofte helt fjerne følelsen af angst for opkast, hos vores klienter. Det skyldes bl.a. at vi ved hjælp af hypnoterapien, får opløst følelsen der hvor den “hører til” – nemlig i underbevidstheden. Den fejlagtige overbevisning, der er blevet skabt i forbindelse med den uheldige oplevelse, der fik lov til at sætte sig i kroppen, bearbejdes og opløses med hypnoterapi. 

Læs her hvordan Anne fra Vejen slap af med sin emetofobi

Ring til Louise på 28137505 og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er et stærkt team hvor to af os har specialiseret sig i netop angst og emetofobi. Vi har hjulpet klienter i alderen 5-72 år med at slippe ud af deres angst :)

Skriv dit navn, email og telefonnummer – så kontakter jeg dig.
Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside