Hypnose mod generthed · Hypnose hjælper dig effektivt med din generthed

Generthed kan lyde som et lille eller ubetydeligt problem. Men for den som lever med genertheden i hverdagen, kan den være yderst hæmmende. Generthed er noget, jeg oftest oplever blandt unge mennesker. Og det viser sig, at være et stort problem, særligt socialt. Den unge vil gerne være en del af fællesskabet, men har svært ved, eller finder det grænseoverskridende, at skulle byde sig til socialt – måske ved den unge simpelthen ikke hvad han/hun skal sige eller gøre. Det betyder, at den unge ofte står “uden for kredsen” som “det tavse vidne” til det sociale samspil mellem de andre unge.

Der er ofte en god grund til at man oplever sig selv som genert. F.eks kan Erindringer om udtalelser fra barndommen som “ja han er godt nok genert”, sidde fast i underbevidstheden og være med til at skabe dit selvbillede.

Generthed

De fleste mennesker, der oplever sig som generte, mærker en nervøsitet og en tilbageholdenhed i forhold til andre mennesker. Det kan f.eks. komme til udtryk når man skal sige sin mening eller på anden måde være åben eller byde sig til.

Du husker sikkert dig selv som værende genert helt tilbage fra barndommen. Måske kan du endda huske at dine forældre eller andre mennesker har sagt “ja, han er meget genert”, og dine forældre har måske beskrevet for dig, hvordan du gemte dig bag de voksnes ben eller at skolestarten var hård for dig etc.

Hypnose og hypnoterapi kan hjælpe dig med din generthed

Hypnose hjælper til at neutralisere og bearbejde de overbevisninger, oplevelser og misforståelser, der igennem tiden har gjort, at genertheden har fået lov at tage over.

Genert i sociale sammenhænge

Generthed forekommer udelukkende i sociale sammenhænge. Her kan genertheden opleves som en uro i hele kroppen, eller måske kommer den til udtryk som en decideret præstationsangst hvilket kan medføre stammen, rødmen etc.. De fleste generte, vil gøre alt for, at undgå situationer hvor man har andres blikke rettet mod sig. Nogle kan også, når de er alene, føle sig genert, men da vil man som regel kalde det utilpashed eller at være frygtsom, og du vil måske betegne dig selv som værende konfliktsky.

 

Ønsker du hypnose mod generthed? Så kontakt os i dag og lad og aftale hvordan netop dit forløb skal være · 28137505

HYPNOSETERAPI VEJLE


V. Master Hypnotisør
Hypnoterapeut og Instruktør
Louise Bohnstedt Weihrauch
Modtog i 2016 og 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør”.
Skriv dit navn, email og telefonnummer – så kontakter vi dig.
hypnoseterapi Vejle