Hypnose mod OCD.
Behandling af OCD / tvangstanker med hypnose og hypnoterapi

OCD er forkortelsen for den diagnose, der på engelsk hedder Obsessive Compulsive Disorder. OCD er en psykiatrisk lidelse hvor personen oplever tilbagevendende tvangstanker og / eller tvangshandlinger.

OCD findes i flere sværhedsgrader, lige fra den helt milde hvor personen kun engang imellem oplever at have tvangstanker til den svært invaliderende tilstand, hvor en stor del af personens liv styres af tvangstanker og handlinger.

Tvangstanker (obsessioner) kan være ideer, tanker eller pludselige indskydelser, der dukker op i bevidstheden igen og igen. Ofte handler tvangstankerne og tvangshandlingerne om frygt for, at komme til at skade sig selv eller andre, at blive smittet eller blive syg og dø. Tvangstankerne kan også omhandle overdrevent behov for symmetri. Læs evt. Gunnar Eskil Funders tilbagemelding til mig.

Tvangshandlinger (kompulsioner) og ritualer kan bestå i handlinger, der skal udføres efter bestemte mønstre eller ritualer, ofte for at undgå en eller anden frygtet begivenhed og ofte foranlediget af tvangstanker. Ofte kan tvangshandlinger bestå i at rengøringsritualer, kontrolritualer (checken), tælleritualer og ordens-/symmetriritualer. Læs evt. Cendie Sølvsten Willumsens tilbagemelding til mig hvordan Hypnoseterapi kurerede hendes OCD på blot to behandlinger)

OCD kan også opstå og blive udført for at undgå at mærke sig selv, at aflede fra smerte eller svære følelser. Læs evt. Michelle Mogensens tilbagemelding til mig

Hypnose mod OCD / tvangstanker · veluddannede hypnoseterapeuter

På vores Hypnoseskole som hedder Hypnoseuset Danmark, underviser vi i behandling af OCD med hypnose. Vi er nogle af landets førende indenfor dette område.

Hos Hypnoseterapi Vejle er 2 af vores terapeuter special uddannet i at behandle OCD med hypnose. Ovenstående betyder, at vi efterhånden har rigtig meget erfaring med OCD behandling.

Hvorfor opstår OCD?

Min erfaring er, at OCD som oftest er opstået på et tidspunkt i klientens liv, hvor vedkommende har haft følelsen af tab af kontrol. Det kan være under voldsom sygdom som barn, oplevelsen af forældres skilsmisse, mobning, efter at have været involveret i en trafikulykke, følelsen af ikke at have kontrol over sit eget liv som barn/ung (grænser overskredet) etc…
Klienten forsøger at tage kontrollen tilbage ved at udføre OCD handlinger. Klienten kan på denne måde blive bekræftet i, at “når jeg udfører denne handling sker der ikke noget”, og til sidst er det OCD’ en der har kontrollen over klienten….

Som oftest oplever vi også, at problemer med selvværdet kan have en rolle. Derfor vil vi arbejde med dette også. 

Hypnose kan hjælpe med OCD (Obsessive Compulsive Disorder)

Hypnose mod OCD – hvor mange sessioner skal du regne med?

Vores erfaring er, at antal behandlinger med hypnose varierer fra 2-5 behandlinger. For eksempelvis Sara, Gunnar og Michelle var to behandlinger nok. Læs deres tilbagemeldinger her

Dette er dog altid vejledende og det er klart, at vi naturligvis ikke kan garantere at du bliver helt fri for din OCD. Det kan man aldrig garantere med nogen terapi. Det er også vigtigt for os at sige, at behandlingen i høj grad også afhænger af, om du som klient er klar til at slippe din OCD og virkelig er motiveret for at arbejde med.

Hvad siger klienterne om hypnose mod OCD?

Ønsker du behandling af OCD med hypnose hos os?

Vi vil meget gerne tale med dig og på den måde bedst muligt vejlede dig i, om vi mener at vi kan hjælpe dig samt hvad du skal forvente af antal behandlinger. 

Kontakt os via vores kontaktformular så vender vi tilbage til dig.

HYPNOSETERAPI VEJLE


V. Master Hypnotisør
Hypnoterapeut og Instruktør
Louise Bohnstedt Weihrauch
Modtog i 2016 og 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør”.
Skriv dit navn, email og telefonnummer – så kontakter vi dig.
hypnoseterapi Vejle
Sofia Juul Nielsen
Sofia Juul Nielsen
11/12/2022
Jeg har haft 4 sessioner med hypnose, og det har givet mig meget mere end jeg turde håbe på. Gitte mødte mig med smil og et åbent sind, hvilket gjorde at jeg mærkede en form for tillid og tryghed med det samme. Alt i alt 5 stjerner til Gitte. Tak :).
Pernille Busk Sørensen
Pernille Busk Sørensen
04/12/2022
Min datter har i flere år kæmpet med stress, angst, lavt selvværd og manglende overskud. Det er gået meget ud over skole og sociale relationer, og især det sidste halve år har hun nærmest ikke kunnet overskue noget, og er blevet syg ved det mindste, der krævede lidt ekstra af hende – fx bare en familie fødselsdag. Vi har prøvet flere forskellige slags behandlinger gennem årene uden den store succes. Min datter startede i et forløb ved Ellen her i oktober og allerede efter første behandling kunne vi mærke en stor forandring på vores datter, og det er kun gået fremad siden. Nu har vi en glad og energisk pige med masser af gå-på-mod og lyst til livet igen😊 Hun klarer hverdagen og skolen rigtig fint, og har nærmest ikke haft fravær de sidste 4 uger. Hun er begyndt at overnatte ude, hygge med venner og kæreste, træne, tage i byen, komme meget mere ud af værelset, og alting føles ikke længere uoverskueligt. Vores datter har følt sig meget tryg ved Ellen helt fra starten. Ellen er meget sød, smilende, imødekommende og nem at åbne sig op over for. Vi giver Ellen og Hypnoseterapi Vejle de bedste anbefalinger herfra, og en KÆMPE TAK for hjælpen❤
ydddi
ydddi
14/11/2022
Fantastisk sted, hvor man rykker sig som menneske. Den bedste investering man kan lave her i livet er en i sig selv. Jeg kom derfra med fornyet energi og værktøjer til at håndtere situationer, som jeg før var hæmmet i.
Linne Freja Østergaard
Linne Freja Østergaard
13/11/2022
Jeg ringede til Prue efter i mange år at have søgt en måde at genoprette troen på mig selv. Jeg havde en gennemgribende frygt, som styrede mine valg, som følge af at have følt mig forkert og utilstrækkelig i mange år. Jeg opdagede hurtigt at Prue fornemmede præcist, hvad det handlede om. Hun hjalp mig gennem samtale og hypnose med at blive bevidst om mine mønstre, samt hvordan jeg ved hjælp af disse holdt mig selv fanget i følelsen af ikke at være god nok. Efter at været i et forløb, som strakte sig over fire sessioner, har jeg nu sluppet det, der i mange år har holdt mig tilbage fra at kaste mig ud i nye eventyr og forvente at livet vil mig det bedste. Hun sendte mig lydfiler til selvhypnose, samt meditationer som jeg stadig flittigt bruger for at understøtte forandringen mod at blive en stærkere, gladere og sundere udgave af mig selv - TUSIND TAK Prue! Jeg kan på det varmeste anbefale Hypnoterapi Vejle, da jeg oplevede stor grad af imødekommenhed, viden og erfaring der.
Charlotte Jørgensen
Charlotte Jørgensen
26/10/2022
Vores datter har været i behandling ved Ellen og efter 5 behandlinger har hun fået det meget bedre med hendes OCD og angst. Vi har prøvet flere forskellige ting, men Ellen har været helt FANTASTISK og vi vil give vores varmeste anbefalinger.
Pia Stolt
Pia Stolt
12/10/2022
Det er 3 mdr siden jeg afsluttede et forløb, og jeg har aldrig haft det bedre - tak 🌸
Jakob Koed
Jakob Koed
21/08/2022
På anbefaling fra en tidligere kollega søgte jeg hjælp hos Hypnoseterapi Vejle til at bekæmpe en langvarig afhængighed af sukker, primært i form af slik. Ved første session gav Ellen sig god tid til sammen med mig at opstille bl.a. fordele og ulemper ved sukker og andre søde sager, hvilket hjalp til at gøre mig endnu mere motiveret for at skabe forandring. Allerede efter første session oplevede jeg et markant anderledes syn på butikkernes slikudvalg - hvor det før havde en næsten uimodståelig tiltrækning og jeg helst skulle gå i en stor bue udenom, kunne jeg nu helt roligt overveje, om jeg virkelig havde lyst til det - og det havde jeg faktisk ikke. Mit mål er netop ikke definitivt at vende ryggen til alt slik, men at ramme en balance hvor jeg selv aktivt kan vælge til og fra, og det er fuldt ud lykkedes. Jeg oplever ikke mit forløb ved Ellen som en "envejs" behandling, snarere som en tryg, god og gensidig dialog, der også stikker dybere end min umiddelbare sukkertrang. Ellen er god til at spørge ind til om man sidder med spørgsmål, giver sig rigtig god tid, og etablerer en tryg atmosfære, ligesom hun er god til at gøre sine forklaringer forståelige. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Ellen som behandler!
Katrine Knudsen
Katrine Knudsen
15/07/2022
Jeg har været klient hos Ellen, som jeg opsøgte pga. en kompleks smerteproblematik med muskelspændinger og fibromyalgi. Jeg har været der fire gange og opnået meget god effekt, både på smerter, men især på mit generelle stressniveau. Jeg har meget nemmere ved at lytte til min krop og prioritere både hvile og træning. Derudover oplever jeg, at ting der før gik mig på og stressede mig, ikke påvirker mig på samme måde længere - jeg har simpelthen fået meget mere ro inden i mig selv. Jeg kan derfor varmt anbefale hypnoseterapi Vejle og Ellen!
Asger Emborg
Asger Emborg
14/07/2022
Jeg har haft den udsøgte fornøjelse, at netop have afsluttet et hypnose forløb ved Ellen. Ellen er en fantastisk varm og behagelig kvinde, som jeg fra start var meget tryg ved, samt følte en stor autensitet og nærvær fra. Hun er den fødte terapeut og behandler, og en helt igennem fantastisk kvinde. Jeg havde prøvet hypnose før, uden den store succes, hvilket jeg også delte med Ellen. Hun var ekstremt grundig og fintfølende, ift at få mig med ombord og opbygge min forståelse for hvad hypnosen gik ud på, og hvordan jeg skulle tackle mine forventninger/bekymringer til forløbet. Det gjorde en kæmpe forskel. Hun gav mig redskaberne og forståelsen, så jeg kunne tillade mig selv at overgive mig til behandlingen. Jeg har haft enormt stort udbytte af forløbet, og har mærket en generel genskabelse af ro og kontakt til mig selv og mine nærmeste. Alle mine "symptomer" og dårlige adfærdsmønstre jeg havde for sinde at blive fri for, er roligt men sikkert forsvundet over de 4 gange jeg har været ved Ellen. Og mere til. Jeg er meget taknemmelig for, at mennesker som Ellen, dedikerer sit liv på at hjælpe andre i, at lande mere i sig selv, blive mere bevidste og generelt hjælpe dem til bedre livskvalitet. Mine varmeste anbefalinger herfra.
Annette Laursen
Annette Laursen
10/07/2022
Kan kun anbefale hypnose terapi vejle... Jeg har været der 4gange ved fantastisk Prue ❤️ Jeg gik med noget dårligt selvværd..og troede ikke rigtigt på mig selv..😟 og desværre nogle andre ting Det fik vi vendt sammen Kan kun anbefale dem så meget kh den stolte Løve 🦁❤️🙏 tak søde Prue ❤️