Online hypnose og hypnoterapi

Forfatter: Louise Bohnstedt Weihrauch, og hvorfor vi IKKE tilbyder dette hos Hypnoseterapi Vejle

Ja, der er ingen tvivl om, at vi, ved at tilbyde hypnosesessioner online, sikkert kunne øge vores omsætning markant. Men vi gør det ikke og det holder vi fast i. Og jeg vil meget gerne fortælle dig om vores overvejelser ift dette.

Der er tre primære årsager til, at vi altid vælger at lave terapierne med fysisk fremmøde hos os i klinikken.

 1. Kontakten med klienten. Alle undersøgelser (og der er mange) lavet på effekten af terapi, herunder psykoterapi (gestaltterapi, kognitiv terapi, metakognitiv terapi etc) viser, at særligt KONTAKTEN mellem terapeuten og klienten er altafgørende og har stor indflydelse på klientens forandring. Ja, det er vildt ikke?
  Men en hypnosesession er det særligt vigtigt. Dette skyldes at det tillidsfulde rum mellem klient og terapeut i særdeleshed når vi snakker hypnose, er uendeligt vigtigt.
  Vi har derfor, hos Hypnoseterapi Vejle besluttet, at vi under ingen omstændigheder vil gå på kompromis med dette, altså den vigtige kontakt med vores klienter.
  Som psykoterapeut har jeg erfaring med at lave online-sessioner, da dette var en del af min uddannelse og vi af og til var nødt til at mødes online pga praktiske omstændigheder. Der var ingen tvivl os studerende imellem: vi mærkede markant forskel på kontakten og hermed intensiteten af terapien.
 2. Hypnoseterapi er, som al anden terapi, et følelsesmæssigt arbejde, der kan være hårdt og kræve stor grad af nærvær og guidning af terapeuten.
  For mig som hypnoseterapeut OG psykoterapeut er der stor forskel på disse to terapiformer. Jeg vil ikke afvise, at jeg vil komme til at tilbyde online-psykoterapier på et tidspunkt. Men under ingen omstændigheder vil jeg tilbyde online hypnosesessioner.
  Min mangeårige erfaring er at:
  Hypnoseterapi er, som nævnt mange steder her på hjemmesiden, korttidsterapi, da det ikke tager 10+ sessioner at nå frem til resultater som det ofte gør med eksempelvis psykoterapi. Det er der en grund til. Hypnoseterapierne kommer ofte meget hurtigere meget dybere og her er det SÅ afgørende vigtigt, at vi som terapeuter sidder LIGE DER fysisk ved siden af klienten og kan være der SAMMEN MED klienten i det hun/han oplever og evn hjælpe til umiddelbar følelsesforløsning.
 3. Og sidst men ikke mindst. Som hypnoterapeuter har vi et ansvar for at tilbyde de mest ideelle rammer for vores terapier. Det har vi i klinikkerne hvor vi er sikre på at:
  – klienterne ikke bliver unødigt forstyrret undervejs af lyde, besøg, telefoner, online-afbrydelser, dårlig siddestilling etc
  – vi har mulighed for at vække klienten igen hvis det skulle ske at klienten “driver for langt væk/dybt” i hypnosen eller hvis det skulle ske, at klienten falder i søvn.

 

Vi råder dig på det kraftigste til at vælge din hypnoseterapeut med stor omhu. Vær kritisk både ift til:
– uddannelses længde, indhold, og varighed. Alle kan i princippet starte en hypnose-uddannelse op. Og hypnoseterapeu er, ligesom psykoterapeut og revisor etc, ikke en beskyttet titel.
Hos Hypnoseterapi Vejle har alle terapeuterne Danmarks længste hypnoseuddannelse og dertil videreuddannelse med hver vores fagområder og specialer.

Gå ikke på kompromis med dit indtryk at terapeutens etik. Det er DIN behandling og dit liv.

 

HYPNOSETERAPI VEJLE


V. Master Hypnotisør
Hypnoterapeut og Instruktør
Louise Bohnstedt Weihrauch
Modtog i 2016 og 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør”.
Skriv dit navn, email og telefonnummer – så kontakter vi dig.
hypnoseterapi Vejle