Behandling af overspisning samt sukkerafhængighed med hypnose er blevet min niche

Som hypnoterapeut har jeg meget stor erfaring i, at arbejde med mennesker, der ønsker at opnå vægttab, har problemer med overspisning eller forfalder til søde sager. Så hvis du ønsker behandling for overspisning, sukkerafhængighed etc. er du kommet til helt rette sted..

Har du yo-yo-vægt? Taber dig og tager på igen? Bestemmer dig igen og igen for, at NU skal det være? – og som regel lykkes det måske også…-langt hen af vejen i hvert fald. For kort efter du er gået i gang med din slankekur, begynder vægten atter at stagnere, du tager måske endda det hele på igen.. Hvorfor??? – Fordi du ikke har fået gjort op med årsagen til at du overspiser eller føler du skal belønne eller trøste dig selv med mad.. Dit ubevidste sind, har en side af dig, som er mere attraktiv at få dækket, og det gør den ved at spise.. En af disse mekanismer er at trøste-spise – men hvad skal trøstes? Du har vaner og mønstre som skaber uligevægt og hindrer dig i at nå dine mål.

Hypnose og følelser forbundet med overspisning

Vi spiser, ryger og drikker alle på en følelse. Den mest hensigtsmæssige følelse at spise på, er følelsen af sult. Men de fleste af os har nok prøvet, at få en ubændig trang til slik, kage, chips, chokolade eller andre søde sager.. Eller måske er du en af dem der kender til, at spise sig så mæt og proppet, at du får det helt skidt?
Og denne lyst er som udgangspunkt styret af vores følelser.

Desværre er der det minus, at sukker er vanedannende. Derfor vil et stort behov for søde sager, ofte udmynte sig i en decideret sukkerafhængighed.

Under hypnosen arbejder vi med de årsager der gør, at du føler et behov for at trøste, belønne eller på anden måde udfylde et emotionelt tomrum, ved at spise. Derefter går jeg ind og fjerner din afhængighed og sukkertrang.

Men hos nogle mennesker, er problemet ikke trangen til søde sager, men en decideret overspisning, hvor kroppens signaler overhøres. Og det at overspise  er en dårlig vane og en måde at aflede på. Også her finder vi ind til kernen.
Har du ikke fortjent at lytte til din krop og hvad den fortæller dig?

Du får kontrollen over maden, og maden får aldrig kontrollen over dig igen

Stop overspisning med hypnose

Når du modtager hypnosebehandling og hjælp til overvægt/vægttab eller sukkerafhængighed hos mig får vi de negative følelser væk, der er årsagen til din overspisning etc,- og så lærer vi dit underbevidste sind at stoppe med at spise, når du er mæt. Alt sammen meget effektivt!

Hvad med slik, chips, sodavand og kage?
I hypnosebehandlingen arbejder vi ligeledes på, at disse ting bliver naturligt for dig at kunne sige “nej tak” til – så du stadigvæk kan være ude hos venner og til middag uden nogen bemærker noget andet end at du får mere energi og taber dig. Allerede i første behandling arbejder vi netop på, at fjerne din trang til eksempelvis søde sager. Noget jeg har rigtig gode erfaringer og resultater med.

I behandlingen styrker vi også dit selvværd.

Hvor længe holder behandling med hypnose?

Dit vægttab og nye vaner holder lige så længe som du ønsker, det skal holde. Vi har lavet en ændring i din underbevidsthed, der er varig. Og da du ikke længere har lyst til søde sager, vil din sukkerafhængighed være væk med det samme.

Hypnoseterapi Vejle´s løsning:

1. session: Vi bruger ca en time på afklarende / coachende samtale. Jeg afdækker de tilbagvedliggende årsager og følelser forbundet med dit mønster. Vi klarlægger dine mål. Vi arbejder grundigt. Du kommer i hypnose, og første del af behandlingen er i gang. Vi fjerner vanen til din sukkerafhængighed / overspisning. Du får også en selvhypnose fil med hjem.

2. session: Vi snakker om, hvordan det er gået siden sidst. Vi arbejder meget dybt og grundigt i hypnosen med forskellige hypnoterapeutiske/gestaltterapeutiske teknikker. Vi bearbejder årsagerne og de bagvedliggende følelser til din trøstespisning/overspisning eller hvad det måtte være. Vi bliver ved til der ikke er mere at komme efter. Vi giver dig værktøjer til at styre dine spisevaner. Vi lægger et nyt “program” ind.

3. session: Vi snakker om, hvordan det går nu. Vi arbejder dybt i hypnosen med forskellige hypnoterapeutiske metoder. Vi styrker de resultater vi har nået. (Det er ikke sikkert du har brug for mere end to behandlinger. Det kommer an på, hvor meget du har med i “bagagen”.) Det kan også være du har brug for en behandling mere.

Yderligere informationer:

Du tager ofte det hele på igen efter slankekur, fordi du vender tilbage til dine gamle mønstre. Dine mønstre, vaner og overbevisninger ændres i hypnosen.

Hvorfor 3 – 4 hypnose behandlinger?

Det kan også være, du kan nøjes med én eller to. Men behandlingen hos mig handler netop om, at komme ind og arbejde i dybden. Jeg kunne såmænd godt nøjes med at give dig én behandling for dit vægttab. Det er der mange hypnotisører, der gør. Og det ville sikkert også virke. Men kun i kort tid. For kommer du ikke ind og får fat i roden, i årsagerne, får bearbejdet de følelser der ligger til grund for dit madmisbrug og ændret de overbevisninger, der ligger i din underbevidsthed – ja så er det som at, populært sagt, “tisse i bukserne for at holde varmen”. Det virker kun i kort tid.

Så hvis du kun ønsker at investere i én hypnose behandling for din overvægt / dit vægttab, så er det ikke mig du skal vælge som din behandler. Jeg går ikke på kompromis med min behandling. Jeg er meget ærekær omkring mit arbejde, og jeg vil have at det skal virke!! – Både for din og for min skyld! Jeg er altid 100% ærlig hvis jeg, efter første eller anden behandling ikke mener, at du har brug for flere. Se bare tilbagemeldingen fra Marianne Schlie, Fyn. Hun havde bestilt tre behandlinger, men efter første behandling, sagde jeg til hende, at jeg mente vi roligt kunne aflyse de sidste to. Og Mariannes resultater holder endnu!

Når du kontakter mig giver jeg dig mit bedste bud på, hvor mange behandlinger du skal regne med.

Er det udelukkende sukkertrang / sukkerafhængighed du ønsker at få behandlet med hypnose, er min erfaring, at én enkelt hypnosebehandling ofte er nok.

2-4 planlagte behandlinger, giver mig mulighed for, at planlægge behandlingsforløbet optimalt!

Når du går herfra er du færdigbehandlet. Men du får en selvhypnose-fil med hjem som du kan bruge hvis du føler du har brug for, at blive styrket i dit selvværd eller tro på dig selv. En selvhypnose hvor du får kontrollen over din krop, tanker og følelser.

Hvad siger klienterne om hypnose mod overspisning/sukkertrang?

Klik her, for at læse tidligere klienters tilbagemeldinger, hvor de fortæller, hvordan de har tabt sig eller har fået styr på deres overforbrug af slik, søde sager, Cola etc med vores effektive hypnosebehandlinger.

HYPNOSETERAPI VEJLE


V. Master Hypnotisør
Hypnoterapeut og Instruktør
Louise Bohnstedt Weihrauch
Modtog i 2016 og 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør”.
Skriv dit navn, email og telefonnummer – så kontakter vi dig.
hypnoseterapi Vejle