Hypnose og hypnoterapi mod Præstationsangst

Er du ofte på vagt overfor dine medmennesker og igang med en evig indre dialog om hvad de mon tænker om dig, eller om det du gør eller siger er godt nok?
Oplever du, at være din egen værste kritiker?
Gruer du over, at skulle sige noget i større eller mindre forsamlinger?

Som hypnoterapeuter kan vi afhjælpe præstationsangst

Jeg har hjulpet rigtig mange klienter af med deres præstationsangst. Min oplevelse er, at klienter med præstationsangst ofte har lignende adfærdsmønstre og personlighedstræk. F.eks. er mange perfektionistiske. Det an være på flere områder: i forhold til det materiale de skal fremlægge, de krav de stiller til sig selv, den måde de gerne vil være eller opfattes på etc. Alting forsøges målt og vejet, omgivelserne forsøges “afkodet”, og alt bliver sammenlignet med “de andre”.

Mange klienter har en “vagtsomhed”,- har aldrig ro.. – har en angst for, at udstille sin sårbarhed, for hvad nu hvis jeg fejler? Hvad nu hvis jeg bliver stillet et spørgsmål jeg ikke kan svare på?

Det at måle sit indre værd på, hvad man kan og ikke kan, i stedet for at finde værd i det man er og allerede kan, er et umuligt projekt!

Hvad er præsentationsangst?

Præstationsangst er en form for angst eller nervøsitet, som en person oplever, når de skal udføre en opgave eller præstere i en bestemt situation. Dette kan inkludere at give en præsentation, deltage i en sportsbegivenhed, udføre en musikalsk optræden eller tage en eksamen.

Personer med præstationsangst kan føle sig bange for at fejle eller blive ydmyget i offentligheden, og de kan opleve fysiske symptomer som hjertebanken, svedige hænder, rysten eller kvalme. Disse symptomer kan yderligere forstærke deres angst og gøre det sværere for dem at udføre opgaven eller præstere på deres bedste niveau.

Præstationsangst kan påvirke selvtillid og selvværd 

I alvorlige tilfælde kan det føre til undgåelse af situationer, hvor de skal præstere eller udføre en opgave.

Har du præstationsangst, er ikke kun situationen hvor du skal præstere noget, som du er bange for. Angsten starter gerne længe før du skal præstentere noget. Al denne energi kunne du bruge mere fornuftigt – og ikke mindst langt mere konstruktivt.

Du vil helst gerne flygte. Du føler dig beskuet med negativt øjne af andre, dine tanker spinder rundt eller måske mister du koncentrationen. Du tænker, at du vil fejle og blive til grin – i dit indre udspiller der sig et kaos med følelser og tanker. Denne tilstand af angst som fylder dig, er en uønsket tilstand. Tilstanden kan optræde i forskellige situationer som når du skal til møde, eksamen, lave en præsentation, offentlig begivenhed, i sociale sammenhænge eller lignende.

Du mister overblikket, når du skal “på”. Du oplever måske endda forskellige fysiske symptomer som hjertebanken, klamme hænder, halsen snører sig sammen eller rødmen og du føler sjældent, at du får leveret det, som du virkelig kan og gerne ville.

Hypnose kan hjælpe med præstationsangst

Hypnose mod præstationsangst – Hvad gør vi?

Under den forudgående samtale samt under selve hypnosen, finder vi frem til, hvorfor du reagerer så voldsomt med angst. Vi finder frem til årsagerne. Vi bearbejder dem. Vi styrker dig og dit ubevidste og tilfører ressourcer. Hypnose er det optimale valg af terapiform, når dårlige vaner og automatiserede reaktioner skal bearbejdes.

Hypnose er en ret præcis, effektiv og anerkendt måde at få direkte kontakt med underbevidstheden på.
De oplevelser og den adfærd, du ønsker at ændre, kan ændres med hypnose.

Hvilken forbedring kan du opnå med hypnoseterapi?

Vi bearbejder præstationsangsten, og vi “tilsætter” den tilstand du ønsker. Ja, det lyder måske lidt underligt men det handler faktisk om, at erstatte de negative følelsesmæssige kodninger og overbevisninger med nye. Nye positive ankringer og ressourcer.

Du oplever, at du slipper den angst, der lammer dig og at det erstattes af en almindelig nervøsitet eller spænding som alle har før en vigtig begivenhed. Den vil føles som spænding, og du vil netop kunne præstere og nå dine ønskede mål.

Vores erfaring siger os, at præstationsangst og problemer med lavt selvværd ofte følges ad… – Alt efter klientens behov, vil vi derfor arbejde grundigt med at styrke selvværdet også.

Hvad siger klienterne om hypnose mod præstationsangst?

Klik her, for at læse tilbagemeldinger fra tidligere klienter, der fortæller, hvordan der er kommet af med deres præstationsangst med vores effektive hypnose behandlinger.

HYPNOSETERAPI VEJLE


V. Master Hypnotisør
Hypnoterapeut og Instruktør
Louise Bohnstedt Weihrauch
Modtog i 2016 og 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør”.
Skriv dit navn, email og telefonnummer – så kontakter vi dig.
hypnoseterapi Vejle
Sofia Juul Nielsen
Sofia Juul Nielsen
11/12/2022
Jeg har haft 4 sessioner med hypnose, og det har givet mig meget mere end jeg turde håbe på. Gitte mødte mig med smil og et åbent sind, hvilket gjorde at jeg mærkede en form for tillid og tryghed med det samme. Alt i alt 5 stjerner til Gitte. Tak :).
Pernille Busk Sørensen
Pernille Busk Sørensen
04/12/2022
Min datter har i flere år kæmpet med stress, angst, lavt selvværd og manglende overskud. Det er gået meget ud over skole og sociale relationer, og især det sidste halve år har hun nærmest ikke kunnet overskue noget, og er blevet syg ved det mindste, der krævede lidt ekstra af hende – fx bare en familie fødselsdag. Vi har prøvet flere forskellige slags behandlinger gennem årene uden den store succes. Min datter startede i et forløb ved Ellen her i oktober og allerede efter første behandling kunne vi mærke en stor forandring på vores datter, og det er kun gået fremad siden. Nu har vi en glad og energisk pige med masser af gå-på-mod og lyst til livet igen😊 Hun klarer hverdagen og skolen rigtig fint, og har nærmest ikke haft fravær de sidste 4 uger. Hun er begyndt at overnatte ude, hygge med venner og kæreste, træne, tage i byen, komme meget mere ud af værelset, og alting føles ikke længere uoverskueligt. Vores datter har følt sig meget tryg ved Ellen helt fra starten. Ellen er meget sød, smilende, imødekommende og nem at åbne sig op over for. Vi giver Ellen og Hypnoseterapi Vejle de bedste anbefalinger herfra, og en KÆMPE TAK for hjælpen❤
ydddi
ydddi
14/11/2022
Fantastisk sted, hvor man rykker sig som menneske. Den bedste investering man kan lave her i livet er en i sig selv. Jeg kom derfra med fornyet energi og værktøjer til at håndtere situationer, som jeg før var hæmmet i.
Linne Freja Østergaard
Linne Freja Østergaard
13/11/2022
Jeg ringede til Prue efter i mange år at have søgt en måde at genoprette troen på mig selv. Jeg havde en gennemgribende frygt, som styrede mine valg, som følge af at have følt mig forkert og utilstrækkelig i mange år. Jeg opdagede hurtigt at Prue fornemmede præcist, hvad det handlede om. Hun hjalp mig gennem samtale og hypnose med at blive bevidst om mine mønstre, samt hvordan jeg ved hjælp af disse holdt mig selv fanget i følelsen af ikke at være god nok. Efter at været i et forløb, som strakte sig over fire sessioner, har jeg nu sluppet det, der i mange år har holdt mig tilbage fra at kaste mig ud i nye eventyr og forvente at livet vil mig det bedste. Hun sendte mig lydfiler til selvhypnose, samt meditationer som jeg stadig flittigt bruger for at understøtte forandringen mod at blive en stærkere, gladere og sundere udgave af mig selv - TUSIND TAK Prue! Jeg kan på det varmeste anbefale Hypnoterapi Vejle, da jeg oplevede stor grad af imødekommenhed, viden og erfaring der.
Charlotte Jørgensen
Charlotte Jørgensen
26/10/2022
Vores datter har været i behandling ved Ellen og efter 5 behandlinger har hun fået det meget bedre med hendes OCD og angst. Vi har prøvet flere forskellige ting, men Ellen har været helt FANTASTISK og vi vil give vores varmeste anbefalinger.
Pia Stolt
Pia Stolt
12/10/2022
Det er 3 mdr siden jeg afsluttede et forløb, og jeg har aldrig haft det bedre - tak 🌸
Jakob Koed
Jakob Koed
21/08/2022
På anbefaling fra en tidligere kollega søgte jeg hjælp hos Hypnoseterapi Vejle til at bekæmpe en langvarig afhængighed af sukker, primært i form af slik. Ved første session gav Ellen sig god tid til sammen med mig at opstille bl.a. fordele og ulemper ved sukker og andre søde sager, hvilket hjalp til at gøre mig endnu mere motiveret for at skabe forandring. Allerede efter første session oplevede jeg et markant anderledes syn på butikkernes slikudvalg - hvor det før havde en næsten uimodståelig tiltrækning og jeg helst skulle gå i en stor bue udenom, kunne jeg nu helt roligt overveje, om jeg virkelig havde lyst til det - og det havde jeg faktisk ikke. Mit mål er netop ikke definitivt at vende ryggen til alt slik, men at ramme en balance hvor jeg selv aktivt kan vælge til og fra, og det er fuldt ud lykkedes. Jeg oplever ikke mit forløb ved Ellen som en "envejs" behandling, snarere som en tryg, god og gensidig dialog, der også stikker dybere end min umiddelbare sukkertrang. Ellen er god til at spørge ind til om man sidder med spørgsmål, giver sig rigtig god tid, og etablerer en tryg atmosfære, ligesom hun er god til at gøre sine forklaringer forståelige. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Ellen som behandler!
Katrine Knudsen
Katrine Knudsen
15/07/2022
Jeg har været klient hos Ellen, som jeg opsøgte pga. en kompleks smerteproblematik med muskelspændinger og fibromyalgi. Jeg har været der fire gange og opnået meget god effekt, både på smerter, men især på mit generelle stressniveau. Jeg har meget nemmere ved at lytte til min krop og prioritere både hvile og træning. Derudover oplever jeg, at ting der før gik mig på og stressede mig, ikke påvirker mig på samme måde længere - jeg har simpelthen fået meget mere ro inden i mig selv. Jeg kan derfor varmt anbefale hypnoseterapi Vejle og Ellen!
Asger Emborg
Asger Emborg
14/07/2022
Jeg har haft den udsøgte fornøjelse, at netop have afsluttet et hypnose forløb ved Ellen. Ellen er en fantastisk varm og behagelig kvinde, som jeg fra start var meget tryg ved, samt følte en stor autensitet og nærvær fra. Hun er den fødte terapeut og behandler, og en helt igennem fantastisk kvinde. Jeg havde prøvet hypnose før, uden den store succes, hvilket jeg også delte med Ellen. Hun var ekstremt grundig og fintfølende, ift at få mig med ombord og opbygge min forståelse for hvad hypnosen gik ud på, og hvordan jeg skulle tackle mine forventninger/bekymringer til forløbet. Det gjorde en kæmpe forskel. Hun gav mig redskaberne og forståelsen, så jeg kunne tillade mig selv at overgive mig til behandlingen. Jeg har haft enormt stort udbytte af forløbet, og har mærket en generel genskabelse af ro og kontakt til mig selv og mine nærmeste. Alle mine "symptomer" og dårlige adfærdsmønstre jeg havde for sinde at blive fri for, er roligt men sikkert forsvundet over de 4 gange jeg har været ved Ellen. Og mere til. Jeg er meget taknemmelig for, at mennesker som Ellen, dedikerer sit liv på at hjælpe andre i, at lande mere i sig selv, blive mere bevidste og generelt hjælpe dem til bedre livskvalitet. Mine varmeste anbefalinger herfra.
Annette Laursen
Annette Laursen
10/07/2022
Kan kun anbefale hypnose terapi vejle... Jeg har været der 4gange ved fantastisk Prue ❤️ Jeg gik med noget dårligt selvværd..og troede ikke rigtigt på mig selv..😟 og desværre nogle andre ting Det fik vi vendt sammen Kan kun anbefale dem så meget kh den stolte Løve 🦁❤️🙏 tak søde Prue ❤️