Hypnose og hypnoterapi – Et effektivt redskab til at behandle Præstationsangst

Er du ofte på vagt overfor dine medmennesker og igang med en evig indre dialog om hvad de mon tænker om dig, eller om det du gør eller siger er godt nok?
Oplever du, at være din egen værste kritiker?
Gruer du over, at skulle sige noget i større eller mindre forsamlinger?

Som hypnoterapeut

har jeg hjulpet rigtig mange klienter af med deres præstationsangst. Min oplevelse er, at klienter med præstationsangst ofte har lignende adfærdsmøsnste og personlighedstræk. F.eks. er mange perfektionistiske. Det an være på flere områder: i forhold til det materiale de skal fremlægge, de krav de stiller til sig selv, den måde de gerne vil være eller opfattes på etc. Alting forsøges målt og vejet, omgivelserne forsøges “afkodet”, og alt bliver sammenlignet med “de andre”.

Mange klienter har en “vagtsomhed”,- har aldrig ro.. – har en angst for, at udstille sin sårbarhed, for hvad nu hvis jeg fejler? Hvad nu hvis jeg bliver stillet et spørgsmål jeg ikke kan svare på?

Det at måle sit indre værd på, hvad man kan og ikke kan, i stedet for at finde værd i det man er og allerede kan, er et umuligt projekt!

Hvad er præsentationsangst?

Har du præstationsangst, er ikke kun situationen hvor du skal præstere noget, som du er bange for. Angsten starter gerne længe før du skal præstentere noget. Al denne energi kunne du bruge mere fornuftigt – og ikke mindst langt mere konstruktivt.

Du vil helst gerne flygte. Du føler dig beskuet med negativt øjne af andre, dine tanker spinder rundt eller måske mister du koncentrationen. Du tænker, at du vil fejle og blive til grin – i dit indre udspiller der sig et kaos med følelser og tanker. Denne tilstand af angst som fylder dig, er en uønsket tilstand. Tilstanden kan optræde i forskellige situationer som når du skal til møde, eksamen, lave en præsentation, offentlig begivenhed, i sociale sammenhænge eller lignende.

Du mister overblikket, når du skal “på”. Du oplever måske endda forskellige fysiske symptomer som hjertebanken, klamme hænder, halsen snører sig sammen eller rødmen og du føler sjældent, at du får leveret det, som du virkelig kan og gerne ville.

Hypnose mod præstationsangst – Hvad gør vi?

Under den forudgående samtale samt under selve hypnosen, finder vi frem til, hvorfor du reagerer så voldsomt med angst. Vi finder frem til årsagerne. Vi fjerner dem. Vi styrker dig og dit ubevidste. Hypnose er det optimale valg af terapiform, dårlige vaner og automatiserede reaktioner skal bearbejdes.

Hypnose er en ret præcis, effektiv og anerkendt måde at få direkte kontakt med underbevidstheden på.
De oplevelser og den adfærd, du ønsker at ændre, kan ændres med hypnose.

Hvilken forbedring får du med hypnose?

Vi fjerner præstationsangsten, og vi “tilsætter” den tilstand du ønsker. Ja, det lyder måske lidt “weird” men det handler faktisk om, at erstatte de negative følelsesmæssige kodninger og overbevisninger med nye. Nye positive ankringer og ressourcer.

Du oplever, at du slipper den angst, der lammer dig og at det erstattes af en almindelig nervøsitet eller spænding som alle har før en vigtig begivenhed. Den vil føles som spænding, og du vil netop kunne præstere og nå dine ønskede mål.

Min erfaring siger mig, at præstationsangst og problemer med lavt selvværd ofte følges ad… – Alt efter klientens behov, vil vi derfor arbejde grundigt med at styrke selvværdet også.

Klik her, for at læse tilbagemeldinger fra tidligere klienter, der fortæller, hvordan der er kommet af med deres præstationsangst med mine effektive hypnose behandlinger.

HYPNOSETERAPI VEJLE


V. Master Hypnotisør
Hypnoterapeut og Instruktør
Louise Bohnstedt Weihrauch
Modtog i 2016 og 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør”.
Skriv dit navn, email og telefonnummer – så kontakter vi dig.
hypnoseterapi Vejle