Hypnose behandling for bedre selvtillid
- Kender du det, at du altid tvivler på dig selv eller føler dig usikker på din kunnen?.
- Måske oplever du at du har let til, at blive misundelig på andre mennesker, hvis de har let ved at tro på sig selv og deres egenskaber og kunnen.
- Folk der mangler selvtillid og tro på sig selv, oplever ofte tvivl omkring, om det de gør nu er godt nok. Eller kunne være gjort anderledes..
- Måske er du også én af dem, der ofte spekulerer på, om folk virkelig mener det, når de siger du har gjort noget godt eller at de godt kan lide dig.
Du indeholder selv alt hvad du skal bruge -du kom til verden som et unikt menneske med alle de ressourcer du har brug for. Lad os hjælpe dig med at finde tilbage til den dig :)
Lav selvtillid
Lav selvtillid kan være et komplekst og ofte udfordrende problem for mange mennesker, der kan påvirke deres livskvalitet og succes i forskellige områder. Dybdegående hypnoseterapi kan være en effektiv behandling til at tackle denne tilstand og hjælpe patienten med at øge deres selvtillid.
Behandling af lav selvtillid med hypnoseterapi
Dybdegående hypnoseterapi er en terapeutisk tilgang, der involverer brug af hypnose-tilstande for at opnå et dybere niveau af afslapning og fokus. Under denne tilstand kan terapeuten kommunikere med klienten på et mere underbevidst niveau og påvirke deres tankegang og adfærd på en positiv måde.
Behandlingen af lav selvtillid med dybdegående hypnoseterapi kan omfatte flere trin. Først vil terapeuten arbejde med klienten for at identificere de underliggende årsager til klientens lave selvtillid. Dette kan omfatte tidligere traumer, negative oplevelser eller overbevisninger, der har påvirket selvopfattelsen.
Derefter vil terapeuten bruge hypnoseterapi til at omprogrammere klientens underbevidste sind og erstatte negative overbevisninger med mere positive og styrkende tanker og overbevisninger. Dette kan omfatte gentagne positive affirmationer, visualisering af succes og anvendelse af positiv selv-tale.
Under behandlingen vil terapeuten også lære klienten teknikker til at håndtere stress og angst, der kan bidrage til at opretholde lave selvtillid og fremme gode overbevisninger, ressourcer og ankringer, der kan hjælpe klienten med at reducere stressniveauet og opnå en større følelse af ro og balance.

Hvad er selvtillid
Selvtillid er en tro på, at det vi gør, i forskellige sammenhænge, er godt nok. At vi tror på det vi kan, det vi har øvet os i eller det, vi gerne vil være dygtige til. Selvtillid handler altså om det, vi kan. Hvorimod selvværd handler om det vi er, altså følelsen af at være god nok lige præcis som den man er, uanset hvad man så kan.
Under hypnose kan man neutralisere gamle fejlopfattelser, spændinger og indgroede tanker og fejlagtige overbevisninger om sig selv. På en nænsom og sikker måde kan man via hypnoterapi give den støtte, der er behov for, for at øge klientens selvtillid. Under hypnosen kan man gendanne den ligevægt og balance, der er brug for, både på det emotionelle, det mentale, det fysiske og det adfærdsmæssige plan.
Hypnoterapien giver styrke
Hypnoterapien vil give dig den styrke der gør, at du atter kan have oplevelsen af, at det er lettere at ranke sig og bevæge sig fremad, lettere at gøre det, der før har føltes uoverskueligt og svært, og det frigiver megen energi atter at være et levende menneske i vigør, fordi man tør, og fordi man har selvtillid.
Det er en proces at bygge sin selvtillid op. Generelt vil et forløb på 3-4 gange være nødvendigt, men se det som en investering i dit eget liv og i din fremtid.
HYPNOSETERAPI VEJLE
Hypnoterapeut og Instruktør
Louise Bohnstedt Weihrauch

særdeles effektivt redskab til
behandling af bl.a.:
- Allergier
- Angst
- Børn og unge
- Depression
- Eksamensangst
- Emetofobi (angst for opkast)
- Fobier
- Følger af mobning
- Generthed
- Jalousi
- Ked af det-hed/tristhed & grådlabilitet
- Migræne
- Neglebidning og neglepilleri
- OCD og tvangstanker
- Online hypnose
- Online hypnose sessioner
- Overspisning og sukkertrang
- Præstationsangst
- Røgfri
- Selvtillid
- Selvværd
- Skyld/skam
- Smerter
- Sorg
- Søvnløshed
- Spiseforstyrrelse
- Stress
- Tandlægeskræk
- Trikotillomani
- Vægttab
- Vægttabsforløb på hold
- Vrede
