Hypnose behandling for bedre selvtillid

  • Kender du det, at du altid tvivler på dig selv eller føler dig usikker på din kunnen?.

  • Måske oplever du at du har let til, at blive misundelig på andre mennesker, hvis de har let ved at tro på sig selv og deres egenskaber og kunnen.

  • Folk der mangler selvtillid og tro på sig selv, oplever ofte tvivl omkring, om det de gør nu er godt nok. Eller kunne være gjort anderledes..

  • Måske er du også én af dem, der ofte spekulerer på, om folk virkelig mener det, når de siger du har gjort noget godt eller at de godt kan lide dig.

Du indeholder selv alt hvad du skal bruge -du kom til verden som et unikt menneske med alle de ressourcer du har brug for. Lad mig hjælpe dig med at finde tilbage til den dig :)

Selvtillid er en tro på, at det vi gør, i forskellige sammenhænge, er godt nok. At vi tror på det vi kan, det vi har øvet os i eller det, vi gerne vil være dygtige til. Selvtillid handler altså om det, vi kan. Hvorimod selvværd handler om det vi er, altså følelsen af at være god nok lige præcis som den man er, uanset hvad man så kan.

Under hypnose kan man neutralisere gamle fejlopfattelser, spændinger og indgroede tanker og fejlagtige overbevisninger om sig selv. På en nænsom og sikker måde kan man via hypnoterapi give den støtte, der er behov for, for at øge klientens selvtillid. Under hypnosen kan man gendanne den ligevægt og balance, der er brug for, både på det emotionelle, det mentale, det fysiske og det adfærdsmæssige plan.

Hypnoterapien vil give dig den styrke der gør, at du atter kan have oplevelsen af, at det er lettere at ranke sig og bevæge sig fremad, lettere at gøre det, der før har føltes uoverskueligt og svært, og det frigiver megen energi atter at være et levende menneske i vigør, fordi man tør, og fordi man har selvtillid.

Det er en proces at bygge sin selvtillid op. Generelt vil et forløb på 3-4 gange være nødvendigt, men se det som en investering i dit eget liv og i din fremtid.

HYPNOSETERAPI VEJLE


V. Master Hypnotisør
Hypnoterapeut og Instruktør
Louise Bohnstedt Weihrauch
Modtog i 2016 og 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør”.
Skriv dit navn, email og telefonnummer – så kontakter vi dig.
hypnoseterapi Vejle