Hypnose og hypnoterapi for bedre selvværd

Det at føle selvværd er en følelse, som jeg ofte hører klienter formulere, at de har brug for eller trænger til.

Selvværd kan defineres som følelsen og oplevelsen af, at have værdi og føle sig god nok, som lige præcis den man er. Det at føle sig rigtig, tilstrækkelig og have en accept af at man er, som man er.

Det vil sige, at der rent kognitivt er en sammenhæng imellem en kropslig tilstand af indre tilfredshed og velvære (den gode mavefornemmelse), samt en følelsesmæssig tilstand af indre ro, sikkerhed, selv-glæde og tillid, samt at man i bund og grund taler støttende og anerkendende til sig selv.

Som mennesker er vi jo i vekselsvirkende systemer hvor vi påvirkes af andre, hvorfor selvværdet også er dynamisk. Det, at føle selvværd kan derfor godt gå op og ned. Nogle gange kan det føles helt i top og andre gange kan en negativ oplevelse måske gå ind og røre ved vores selvværdsfølelse.

Selvværd

Mange har oplevelsen af, at de i nogle livsperioder og situationer er i kontakt med deres eget selvværd og ønsker derfor at kunne generere og mærke den samme tilstand i endnu flere livsområder og situationer. Og det er absolut en mulighed at øge sit selvværd og netop hyppigere og hyppigere at bemærke, at man er den rette på det rette sted og det rette tidspunkt.

Via specielle spørgeteknikker finder jeg ind til kernen ift. hvad årsagen er til, at du mangler selvværd.

 

Hypnose kan hjælpe med lavt selvværd og selvtillid

Hvorfor lavt selvværd og lav selvtillid?

Du oplever måske følelsen af, ikke at kunne,- ikke at turde. Måske tænker du, at de andre sikkert vil kunne gøre det bedre og det afholder dig fra at prøve. Måske har du endda prøvet, men det gik ikke – så du har ikke mod til at prøve igen.. Du sammenligner måske ofte dig selv med andre, føler dig usikker og ærgrer dig over, at du altid skal tænke længe over tingene eller hvad du skal sige..

  • Selvværd: Selvværd er din selvfølelse. Oplevelsen af at være elsket, som den du er, bidrager til dannelsen af positiv selvværdi. At være præcis som du er – er godt nok.
  • Selvtillid: Selvtillid handler derimod om det du “kan”.

Man kan godt opleve, at have dårlig selvtillid, uden at det har indflydelse på ens selvfølelse og selvværd. Selvom du præsterer dårligt eller utilfredsstillende i en situation eller sammenhæng, kan du, hvis du har en god selvfølelse og et højt selvværd, sagtens sige: “ærgerligt – men jeg prøver bare igen og gør det bedre næste gang”.

– Hvis du derimod har et lavt selvværd, kan det slå dig helt ud, du vil vende den dårlige præstation eller oplevelse indad, og måske droppe at gøre det, som du i virkeligheden havde lyst til..

Og ligeledes: Din præstation kan sagtens være super god, MEN du føler alligevel ikke at du er god nok.

Hypnoseterapi mod eksamensangst. Behandling af eksamensangst med hypnoseterapi hos Hypnosehuset Danmark i Vejle

Et af Prue´s specialeområder er, at arbejde med klienter med lavt selvværd

 

Hvad gør vi?

Under hypnose behandlingen arbejder vi både med selvværd og selvtillid.

Under den forudgående og afklarende samtale samt under hypnose behandlingen, arbejder vi med at finde frem til, hvor problemet ligger, årsagen – og får derefter de negative følelser og oplevelser, der er forbundet med tilstanden neutraliseret. Måske vil du gerne være bedre til at præstere (selvtillid), men problemet ligger i virkeligheden i følelsen af dig selv (selvværdet).

Hypnosen – hypnoterapien er effektiv
– fordi vi arbejder på forskellige planer samtidig, og i hypnosen ændrer vi dine tidligere negative følelser og opfattelser af dig selv. Du får en “ny” historie. Vi giver dig indsigt i dig selv og værktøjer, så du er endnu stærkere i de ubehagelige situationer. Vi ændrer den egentlige grundopfattelse og kodning, som har effekt på alle de andre områder af dit selvværd og selvtillid.

Hvilken værdi får du?

Du får det bedre med dig selv, på en positiv og effektiv måde. Du er styrket og har gnist i øjnene. Du tror på dig selv, og det du gør. Du er stærkere på enhver måde. Du føler dig mere sikker og tryg, end du har gjort i lang tid. Du har stor tillid til det du gør og burde gøre.

I hypnose kan man øge et selvværd, ved at åbne op for de koder, der er til stede i andre sammenhænge, således at evnen til at føle selvværd netop vil være til stede i endnu flere sammenhænge.

Klik her, for at læse tidligere klienters tilbagemeldinger om, hvordan de er blevet hjulpet til bedre selvværd med vores effektive hypnosebehandlinger.

HYPNOSETERAPI VEJLE


V. Master Hypnotisør
Hypnoterapeut og Instruktør
Louise Bohnstedt Weihrauch
Modtog i 2016 og 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør”.
Skriv dit navn, email og telefonnummer – så kontakter vi dig.
hypnoseterapi Vejle
Sofia Juul Nielsen
Sofia Juul Nielsen
11/12/2022
Jeg har haft 4 sessioner med hypnose, og det har givet mig meget mere end jeg turde håbe på. Gitte mødte mig med smil og et åbent sind, hvilket gjorde at jeg mærkede en form for tillid og tryghed med det samme. Alt i alt 5 stjerner til Gitte. Tak :).
Pernille Busk Sørensen
Pernille Busk Sørensen
04/12/2022
Min datter har i flere år kæmpet med stress, angst, lavt selvværd og manglende overskud. Det er gået meget ud over skole og sociale relationer, og især det sidste halve år har hun nærmest ikke kunnet overskue noget, og er blevet syg ved det mindste, der krævede lidt ekstra af hende – fx bare en familie fødselsdag. Vi har prøvet flere forskellige slags behandlinger gennem årene uden den store succes. Min datter startede i et forløb ved Ellen her i oktober og allerede efter første behandling kunne vi mærke en stor forandring på vores datter, og det er kun gået fremad siden. Nu har vi en glad og energisk pige med masser af gå-på-mod og lyst til livet igen😊 Hun klarer hverdagen og skolen rigtig fint, og har nærmest ikke haft fravær de sidste 4 uger. Hun er begyndt at overnatte ude, hygge med venner og kæreste, træne, tage i byen, komme meget mere ud af værelset, og alting føles ikke længere uoverskueligt. Vores datter har følt sig meget tryg ved Ellen helt fra starten. Ellen er meget sød, smilende, imødekommende og nem at åbne sig op over for. Vi giver Ellen og Hypnoseterapi Vejle de bedste anbefalinger herfra, og en KÆMPE TAK for hjælpen❤
ydddi
ydddi
14/11/2022
Fantastisk sted, hvor man rykker sig som menneske. Den bedste investering man kan lave her i livet er en i sig selv. Jeg kom derfra med fornyet energi og værktøjer til at håndtere situationer, som jeg før var hæmmet i.
Linne Freja Østergaard
Linne Freja Østergaard
13/11/2022
Jeg ringede til Prue efter i mange år at have søgt en måde at genoprette troen på mig selv. Jeg havde en gennemgribende frygt, som styrede mine valg, som følge af at have følt mig forkert og utilstrækkelig i mange år. Jeg opdagede hurtigt at Prue fornemmede præcist, hvad det handlede om. Hun hjalp mig gennem samtale og hypnose med at blive bevidst om mine mønstre, samt hvordan jeg ved hjælp af disse holdt mig selv fanget i følelsen af ikke at være god nok. Efter at været i et forløb, som strakte sig over fire sessioner, har jeg nu sluppet det, der i mange år har holdt mig tilbage fra at kaste mig ud i nye eventyr og forvente at livet vil mig det bedste. Hun sendte mig lydfiler til selvhypnose, samt meditationer som jeg stadig flittigt bruger for at understøtte forandringen mod at blive en stærkere, gladere og sundere udgave af mig selv - TUSIND TAK Prue! Jeg kan på det varmeste anbefale Hypnoterapi Vejle, da jeg oplevede stor grad af imødekommenhed, viden og erfaring der.
Charlotte Jørgensen
Charlotte Jørgensen
26/10/2022
Vores datter har været i behandling ved Ellen og efter 5 behandlinger har hun fået det meget bedre med hendes OCD og angst. Vi har prøvet flere forskellige ting, men Ellen har været helt FANTASTISK og vi vil give vores varmeste anbefalinger.
Pia Stolt
Pia Stolt
12/10/2022
Det er 3 mdr siden jeg afsluttede et forløb, og jeg har aldrig haft det bedre - tak 🌸
Jakob Koed
Jakob Koed
21/08/2022
På anbefaling fra en tidligere kollega søgte jeg hjælp hos Hypnoseterapi Vejle til at bekæmpe en langvarig afhængighed af sukker, primært i form af slik. Ved første session gav Ellen sig god tid til sammen med mig at opstille bl.a. fordele og ulemper ved sukker og andre søde sager, hvilket hjalp til at gøre mig endnu mere motiveret for at skabe forandring. Allerede efter første session oplevede jeg et markant anderledes syn på butikkernes slikudvalg - hvor det før havde en næsten uimodståelig tiltrækning og jeg helst skulle gå i en stor bue udenom, kunne jeg nu helt roligt overveje, om jeg virkelig havde lyst til det - og det havde jeg faktisk ikke. Mit mål er netop ikke definitivt at vende ryggen til alt slik, men at ramme en balance hvor jeg selv aktivt kan vælge til og fra, og det er fuldt ud lykkedes. Jeg oplever ikke mit forløb ved Ellen som en "envejs" behandling, snarere som en tryg, god og gensidig dialog, der også stikker dybere end min umiddelbare sukkertrang. Ellen er god til at spørge ind til om man sidder med spørgsmål, giver sig rigtig god tid, og etablerer en tryg atmosfære, ligesom hun er god til at gøre sine forklaringer forståelige. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Ellen som behandler!
Katrine Knudsen
Katrine Knudsen
15/07/2022
Jeg har været klient hos Ellen, som jeg opsøgte pga. en kompleks smerteproblematik med muskelspændinger og fibromyalgi. Jeg har været der fire gange og opnået meget god effekt, både på smerter, men især på mit generelle stressniveau. Jeg har meget nemmere ved at lytte til min krop og prioritere både hvile og træning. Derudover oplever jeg, at ting der før gik mig på og stressede mig, ikke påvirker mig på samme måde længere - jeg har simpelthen fået meget mere ro inden i mig selv. Jeg kan derfor varmt anbefale hypnoseterapi Vejle og Ellen!
Asger Emborg
Asger Emborg
14/07/2022
Jeg har haft den udsøgte fornøjelse, at netop have afsluttet et hypnose forløb ved Ellen. Ellen er en fantastisk varm og behagelig kvinde, som jeg fra start var meget tryg ved, samt følte en stor autensitet og nærvær fra. Hun er den fødte terapeut og behandler, og en helt igennem fantastisk kvinde. Jeg havde prøvet hypnose før, uden den store succes, hvilket jeg også delte med Ellen. Hun var ekstremt grundig og fintfølende, ift at få mig med ombord og opbygge min forståelse for hvad hypnosen gik ud på, og hvordan jeg skulle tackle mine forventninger/bekymringer til forløbet. Det gjorde en kæmpe forskel. Hun gav mig redskaberne og forståelsen, så jeg kunne tillade mig selv at overgive mig til behandlingen. Jeg har haft enormt stort udbytte af forløbet, og har mærket en generel genskabelse af ro og kontakt til mig selv og mine nærmeste. Alle mine "symptomer" og dårlige adfærdsmønstre jeg havde for sinde at blive fri for, er roligt men sikkert forsvundet over de 4 gange jeg har været ved Ellen. Og mere til. Jeg er meget taknemmelig for, at mennesker som Ellen, dedikerer sit liv på at hjælpe andre i, at lande mere i sig selv, blive mere bevidste og generelt hjælpe dem til bedre livskvalitet. Mine varmeste anbefalinger herfra.
Annette Laursen
Annette Laursen
10/07/2022
Kan kun anbefale hypnose terapi vejle... Jeg har været der 4gange ved fantastisk Prue ❤️ Jeg gik med noget dårligt selvværd..og troede ikke rigtigt på mig selv..😟 og desværre nogle andre ting Det fik vi vendt sammen Kan kun anbefale dem så meget kh den stolte Løve 🦁❤️🙏 tak søde Prue ❤️