Hypnose og hypnoterapi som smertebehandling!

Mennesker forsøger sig ofte først med hypnose mod smerter når alle andre muligheder synes udtømt. Desværre – For selvom at det at arbejde med smerter, hvor en bedring bliver varig, kan være et ganske komplekst arbejde – så er det muligt med hypnose og hypnoterapi.

Du kommer til at lære meget under dette arbejde, frem mod at eliminere eller kraftigt formindske dit fysiske ubehag som vil sprede sig positivt som ringe i vandet til andre områder af dit liv, som også vil blive positivt forandret. At du er opgivet af alle smerteklinikker i Dk. og i udlandet har ingen betydning. Det har heller ingen betydning om dette er din første nysgerrighed på at få det bedre eller om du føler, at det er din sidste udvej.

Hypnose mod smerter · hvordan det?

Når vi, med hypnose og hypnoterapi, kan arbejde så effektivt med smerter, så skyldes det bl.a. at mange smerter er psykosomatiske eller helt unødvendige for os at have. I et hypnoterapeutisk forløb hos os, vil du dels lære hvordan du selv kan skrue ned for din smerte og du vil komme igennem et dybdegående terapeutisk proces, hvor vi arbejder med de underlæggende følelser der gør, at du har ondt. Vores erfaring er, at dette typisk kan være angst/uro/stress, vrede eller skyldfølelse. 

Kontakt Louise Bohnstedt Weihrauch på telefon 28137505 og hør nærmere om dine muligheder for behandling. 

HYPNOSETERAPI VEJLE


V. Master Hypnotisør
Hypnoterapeut og Instruktør
Louise Bohnstedt Weihrauch
Modtog i 2016 og 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør”.
Skriv dit navn, email og telefonnummer – så kontakter vi dig.
hypnoseterapi Vejle