Hypnose og hypnoterapi som smertebehandling!

Mennesker forsøger sig ofte først med hypnose mod smerter når alle andre muligheder synes udtømt. Desværre – For selvom at det at arbejde med smerter, hvor en bedring bliver varig, kan være et ganske komplekst arbejde – så er det muligt med hypnose og hypnoterapi.

Du kommer til at lære meget under dette arbejde, frem mod at eliminere eller kraftigt formindske dit fysiske ubehag som vil sprede sig positivt som ringe i vandet til andre områder af dit liv, som også vil blive positivt forandret. At du er opgivet af alle smerteklinikker i Dk. og i udlandet har ingen betydning. Det har heller ingen betydning om dette er din første nysgerrighed på at få det bedre eller om du føler, at det er din sidste udvej.
Uanset om du har Crohns, nervebetændelse, fantomsmerter, piskesmæld, hovedpine/migræne, smerter i forbindelse med sygdomsforløb osv. osv. osv er uden betydning. 

Kontakt Louise Bohnstedt Weihrauch på telefon 28137505 eller hypnoseterapivejle@gmail.com og hør nærmere om dine muligheder for behandling. 

Skriv dit navn, email og telefonnummer – så kontakter jeg dig.
Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside