Hypnose og hypnoterapi som redskab til at bearbejde sorg

På et tidspunkt vi de fleste mennesker i deres liv, opleve sorg i form af, at miste én eller noget, som er os kært. Sorgen, som følger et sådant tab kan være ulideligt, men sorg er faktisk en helende proces.

Sorg er en helt naturlig følelsesmæssig lidelse, som vi føler over tabet af en elsket, følelsen af ekstrem skuffelse eller følger af f.eks. invaliditet.

Sorg har fem stadier – og nogle gange kan man opleve, at folk sidder fast i et af disse fire første stadier. Dette kan betyde, at deres liv kan opleves meget smertefuldt, før de kommer til det sidste stadie, nemlig accept.

  1. Der er fem stadier i en sorgproces:

  2. Isolation og benægtelse

  3. Vrede

  4. Forhandling

  5. Depression

  6. Accept

Sorg og stress

I et sorgforløb er det almindeligt at have flere modstridende følelser. Sorg, skam, angst, vrede, ensomhed og skyldfølelse, som ofte følger ved alvorlige tab. At have så mange stærke følelser på én gang kan være særdeles overvældende og stressende.

Med hypnose behandling kan du få hjælp til at komme igennem de fem faser, så du ved hjælp af hypnoterapi får behandlet sorgen effektiv og grundigt i et nænsomt og roligt tempo.

HYPNOSETERAPI VEJLE


V. Master Hypnotisør
Hypnoterapeut og Instruktør
Louise Bohnstedt Weihrauch
Modtog i 2016 og 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør”.
Skriv dit navn, email og telefonnummer – så kontakter vi dig.
hypnoseterapi Vejle