Trikotillomani (compulsive hair pulling)

Vore erfaring med trikotillomani er, at det ofte er en meget tabubelagt lidelse. Men du er ikke alene. Og vi har hjulpet rigtig mange klienter af med deres trikotillomani med hypnose. Det er selvfølgelig altid svært at sige præcist hvor mange behandlinger med hypnose der skal til, men i de mange tilfælde hvor behandlingen har været succesfuld, er det typisk 2-3 sessioner vi har brugt. 

Trikotillomani behandling med hypnose

Hvad er det så der gør, at hypnose kan være så effektivt som behandling af trikotillomani? Vores erfaren er, at trikotillomani som oftest er opstået på et tidspunkt i klientens liv, hvor klienten på den ene eller den anden måde, oplevede følelsen af tab af kontrol. Det kan være i barndommen hvor miljøet barnet opvoksede i var uforudsigeligt eller utrygt. Det kan have været i forbindelse med et skifte fra skole til skole, forældres skilsmisse eller andre følelsesmæssige belastninger eller deciderede traumer, der udløste trikotillomanien. 

Det at pille hår ud af hovedet, øjenvipper etc kan umiddelbart virke som en selvdestruktiv gerning. Og som voksen, er det da heller ikke en adfærd der længere gavner eller gør noget godt. Men da trikotillomanien i sin tid opstod, havde den et formål. Det kunne være at berolige sig selv, aflede på ubehag eller panden måde at fjerne fokus fra det der gjorde ondt. 

Her kan du eksempelvis læse, hvordan Ida Cecilie Teil Kanstrup blev hjulpet af med sin trikotillomani med ganske få behandlinger med hypnose: hypnose mod trikotillomani, udtalelse

HYPNOSETERAPI VEJLE


V. Master Hypnotisør
Hypnoterapeut og Instruktør
Louise Bohnstedt Weihrauch
Modtog i 2016 og 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør”.
Skriv dit navn, email og telefonnummer – så kontakter vi dig.
hypnoseterapi Vejle