Vægttabsforløb på hold med hypnose

Hvorfor skal du vælge Louise Bohnstedt som din samarbejdspartner under dit vægttabsforløb?

 1. Jeg er nok tæt på at være Danmarks bedst uddannede hypnotisør og hypnoterapeut. Så har jeg ikke sagt for meget ;) Jeg er, som den eneste i hele verden, uddannet til at måtte undervise i begge de primære hypnoseretninger, der er på markedet. Nemlig NGH´s hypnoseuddannelse og 5-PATH®. Jeg har i 6 år været medindehaver at Danmarks mest søgte hypnoseskole, Hypnosehuset Danmark. Så hos mig går du bestemt ikke på kompromis med hverken engagement eller kvalitet :)
 2. Jeg er derudover uddannet psykoterapeut. Herunder både gestaltterapeut, kognitiv terapeut og coach. Og jeg er pt i gang med en overbygning i metakognitiv terapi og ACT (Acceptance and Commitment Therapy) som er det sidst nye skrig på “terapimarkedet” og som, i kombination med hypnosen, har vist banebrydende resultater.
 3. Med over 3.500,- individuelle terapisessioner på bagen samt over 150 færdiguddannede terapeuter fra min egen skole, har jeg den fornødne ekspertise til både at hjælpe dig som deltager trygt igennem terapi-forløbet og undervise dig i det jeg ved du vil få brug for af viden til at opnå og vedligeholde dit vægttab.

Hvorfor vælge vægttabsforløbet hos Hypnoseterapi Vejle?

 1. Du bliver tilknyttet et fast hold. Undersøgelser viser nemlig, at effekten af terapi øges markant når deltagerne kommer til at kende hinanden. Dette skyldes bl.a. at:
  • Der skabes et tillidsfuldt rum
  • At det at have “vidner” til din proces er vigtigt. Dette gælder både dine kriser, dine forandringer og ikke mindst dine mål.
 2. Når vi mødes, mødes vi altid 2,5 time ad gangen. Det er vigtigt fordi:
  • Jeg vægter at komme godt rundt om hver enkelt deltager.
  • Jeg prioriterer undervisnings-oplæg der følger deltagernes proces.

Sådan foregår vægttab på hold med hypnose hos Hypnoseterapi Vejle

 • Vi starter med en indledende samtale over telefon. Det er ikke muligt at booke online eller via mail. Det skyldes, at jeg prioriterer den personlige kontakt med hver enkelt deltager. 
 • Dit hold mødes én gang om ugen i 10 uger. 
 • Hver gang vi mødes
  • vi samler op på hvordan det er gået siden sidst
  • vi arbejder ind i eventuelle udfordringer
  • undervisnings-oplæg fra mig. Undervisningen følger gruppens proces og er et vigtigt element fordi:
   • det er vigtigt at det ikke blot bliver symptom-behandling vi laver. Men at du kommer ind og arbejder med kernen til dine egne mønstre. Undervisningen vil have fokus på de bagved-liggende mekanismer der har skabt din vægt-problematik, de psykologiske faktorer, der spiller ind, din kognitive perception af dette, dine tidligere ;) hindringer for at du kunne nå dine mål, hvordan du nu arbejder med alt dette for at blive din drømme-udgave af dig selv :) 
  • Vi laver gruppe-hypnose 
  • Afrunding med opgaver til næste gang vi ses. 

Hvad får du mere?

 • Udover vores 10 x 2,5 timers sessioner lærer du også selvhypnose, som du kan praktisere dagligt, så meget du vil. Dette er uvurderligt ift din proces.
 • Du lærer at lave dig EGEN selvhypnose-praksis. En meget vigtig del af dette forløb og en stor del af undervisningen. Dette er samtidig noget du altid kan have med dig og bruge resten af livet.
 • Du får også adgang til en Facebook-gruppe KUN for dit hold. Her kan I sparre og dele alt lige fra opture og nedture til madopskrifter. HUSK: It takes one to know one! Og denne gruppe bliver erfaringsmæssigt meget værdifuld for deltagerne.
 • OBS: dette er et helt unikt vægttabs-koncept, baseret på 9 års erfaring i arbejdet med bl.a vægttabs-klienter. Et erfaringsgrundlag og koncept som er fuldstændig usammenligneligt med hvad der findes andre steder.

Hvad vægtes i vægttabs-forløb hos Hypnoseterapi Vejle?

 • At du får den fornødne teoretiske og psykologiske viden af en erfaren facilitator, terapeut og underviser (mig) ;) 
 • At du oplever den fornødne selvindsigt til, også i længden at bevare og nå dine mål
 • At du føler dig set, hørt, mødt og vejledt.
 • At du mærker den tryghed og positive energi som jeg er kendt for at facilitere

Hvad ønskes af dig som deltager

 • At du har lyst til at skabe en kæmpe forandring i dit liv
 • At du er villig til og har mod på at give af dig selv i gruppen. Du er vigtig for gruppen og for hele dynamikken. Og du skal bare være dig.
 • At du forpligter dig på, så vidt muligt, at møde op til alle gruppe-sessionerne. Husk du nu bliver en del af et fælesskab. Og ja, du betyder noget i det fællesskab.
 • At du er villig til at arbejde med dig selv og tage ansvar for din proces, dit hjemmearbejde og din forandring. HUSK: den eneste der kan gøre det, er dig! 

Så hvad er prisen for at opnå dit drømme-jeg?

Prisen for dette intensive forløb á 10 gruppe-sessioner á 2,5 time er kr. 3.750,-  
(Sammenligneligt er prisen  kr. 5.600,- for 4  1:1 sessioner)

Holdstart: Fredag d. 12. februar 2021 (uge 6) kl 9.00 – 11.30

Herefter fredage i følgende uger: 7 (såfremt alle kan deltage i uge 7) 8, 10, 11, 12, 14, 16,  18 og 20.

Kontakt mig i dag og lad mig hjælpe dig til at tage det første skridt!

HYPNOSETERAPI VEJLE


V. Master Hypnotisør
Hypnoterapeut og Instruktør
Louise Bohnstedt Weihrauch
Modtog i 2016 og 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør”.
Skriv dit navn, email og telefonnummer – så kontakter vi dig.
hypnoseterapi Vejle
Sofia Juul Nielsen
Sofia Juul Nielsen
11/12/2022
Jeg har haft 4 sessioner med hypnose, og det har givet mig meget mere end jeg turde håbe på. Gitte mødte mig med smil og et åbent sind, hvilket gjorde at jeg mærkede en form for tillid og tryghed med det samme. Alt i alt 5 stjerner til Gitte. Tak :).
Pernille Busk Sørensen
Pernille Busk Sørensen
04/12/2022
Min datter har i flere år kæmpet med stress, angst, lavt selvværd og manglende overskud. Det er gået meget ud over skole og sociale relationer, og især det sidste halve år har hun nærmest ikke kunnet overskue noget, og er blevet syg ved det mindste, der krævede lidt ekstra af hende – fx bare en familie fødselsdag. Vi har prøvet flere forskellige slags behandlinger gennem årene uden den store succes. Min datter startede i et forløb ved Ellen her i oktober og allerede efter første behandling kunne vi mærke en stor forandring på vores datter, og det er kun gået fremad siden. Nu har vi en glad og energisk pige med masser af gå-på-mod og lyst til livet igen😊 Hun klarer hverdagen og skolen rigtig fint, og har nærmest ikke haft fravær de sidste 4 uger. Hun er begyndt at overnatte ude, hygge med venner og kæreste, træne, tage i byen, komme meget mere ud af værelset, og alting føles ikke længere uoverskueligt. Vores datter har følt sig meget tryg ved Ellen helt fra starten. Ellen er meget sød, smilende, imødekommende og nem at åbne sig op over for. Vi giver Ellen og Hypnoseterapi Vejle de bedste anbefalinger herfra, og en KÆMPE TAK for hjælpen❤
ydddi
ydddi
14/11/2022
Fantastisk sted, hvor man rykker sig som menneske. Den bedste investering man kan lave her i livet er en i sig selv. Jeg kom derfra med fornyet energi og værktøjer til at håndtere situationer, som jeg før var hæmmet i.
Linne Freja Østergaard
Linne Freja Østergaard
13/11/2022
Jeg ringede til Prue efter i mange år at have søgt en måde at genoprette troen på mig selv. Jeg havde en gennemgribende frygt, som styrede mine valg, som følge af at have følt mig forkert og utilstrækkelig i mange år. Jeg opdagede hurtigt at Prue fornemmede præcist, hvad det handlede om. Hun hjalp mig gennem samtale og hypnose med at blive bevidst om mine mønstre, samt hvordan jeg ved hjælp af disse holdt mig selv fanget i følelsen af ikke at være god nok. Efter at været i et forløb, som strakte sig over fire sessioner, har jeg nu sluppet det, der i mange år har holdt mig tilbage fra at kaste mig ud i nye eventyr og forvente at livet vil mig det bedste. Hun sendte mig lydfiler til selvhypnose, samt meditationer som jeg stadig flittigt bruger for at understøtte forandringen mod at blive en stærkere, gladere og sundere udgave af mig selv - TUSIND TAK Prue! Jeg kan på det varmeste anbefale Hypnoterapi Vejle, da jeg oplevede stor grad af imødekommenhed, viden og erfaring der.
Charlotte Jørgensen
Charlotte Jørgensen
26/10/2022
Vores datter har været i behandling ved Ellen og efter 5 behandlinger har hun fået det meget bedre med hendes OCD og angst. Vi har prøvet flere forskellige ting, men Ellen har været helt FANTASTISK og vi vil give vores varmeste anbefalinger.
Pia Stolt
Pia Stolt
12/10/2022
Det er 3 mdr siden jeg afsluttede et forløb, og jeg har aldrig haft det bedre - tak 🌸
Jakob Koed
Jakob Koed
21/08/2022
På anbefaling fra en tidligere kollega søgte jeg hjælp hos Hypnoseterapi Vejle til at bekæmpe en langvarig afhængighed af sukker, primært i form af slik. Ved første session gav Ellen sig god tid til sammen med mig at opstille bl.a. fordele og ulemper ved sukker og andre søde sager, hvilket hjalp til at gøre mig endnu mere motiveret for at skabe forandring. Allerede efter første session oplevede jeg et markant anderledes syn på butikkernes slikudvalg - hvor det før havde en næsten uimodståelig tiltrækning og jeg helst skulle gå i en stor bue udenom, kunne jeg nu helt roligt overveje, om jeg virkelig havde lyst til det - og det havde jeg faktisk ikke. Mit mål er netop ikke definitivt at vende ryggen til alt slik, men at ramme en balance hvor jeg selv aktivt kan vælge til og fra, og det er fuldt ud lykkedes. Jeg oplever ikke mit forløb ved Ellen som en "envejs" behandling, snarere som en tryg, god og gensidig dialog, der også stikker dybere end min umiddelbare sukkertrang. Ellen er god til at spørge ind til om man sidder med spørgsmål, giver sig rigtig god tid, og etablerer en tryg atmosfære, ligesom hun er god til at gøre sine forklaringer forståelige. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Ellen som behandler!
Katrine Knudsen
Katrine Knudsen
15/07/2022
Jeg har været klient hos Ellen, som jeg opsøgte pga. en kompleks smerteproblematik med muskelspændinger og fibromyalgi. Jeg har været der fire gange og opnået meget god effekt, både på smerter, men især på mit generelle stressniveau. Jeg har meget nemmere ved at lytte til min krop og prioritere både hvile og træning. Derudover oplever jeg, at ting der før gik mig på og stressede mig, ikke påvirker mig på samme måde længere - jeg har simpelthen fået meget mere ro inden i mig selv. Jeg kan derfor varmt anbefale hypnoseterapi Vejle og Ellen!
Asger Emborg
Asger Emborg
14/07/2022
Jeg har haft den udsøgte fornøjelse, at netop have afsluttet et hypnose forløb ved Ellen. Ellen er en fantastisk varm og behagelig kvinde, som jeg fra start var meget tryg ved, samt følte en stor autensitet og nærvær fra. Hun er den fødte terapeut og behandler, og en helt igennem fantastisk kvinde. Jeg havde prøvet hypnose før, uden den store succes, hvilket jeg også delte med Ellen. Hun var ekstremt grundig og fintfølende, ift at få mig med ombord og opbygge min forståelse for hvad hypnosen gik ud på, og hvordan jeg skulle tackle mine forventninger/bekymringer til forløbet. Det gjorde en kæmpe forskel. Hun gav mig redskaberne og forståelsen, så jeg kunne tillade mig selv at overgive mig til behandlingen. Jeg har haft enormt stort udbytte af forløbet, og har mærket en generel genskabelse af ro og kontakt til mig selv og mine nærmeste. Alle mine "symptomer" og dårlige adfærdsmønstre jeg havde for sinde at blive fri for, er roligt men sikkert forsvundet over de 4 gange jeg har været ved Ellen. Og mere til. Jeg er meget taknemmelig for, at mennesker som Ellen, dedikerer sit liv på at hjælpe andre i, at lande mere i sig selv, blive mere bevidste og generelt hjælpe dem til bedre livskvalitet. Mine varmeste anbefalinger herfra.
Annette Laursen
Annette Laursen
10/07/2022
Kan kun anbefale hypnose terapi vejle... Jeg har været der 4gange ved fantastisk Prue ❤️ Jeg gik med noget dårligt selvværd..og troede ikke rigtigt på mig selv..😟 og desværre nogle andre ting Det fik vi vendt sammen Kan kun anbefale dem så meget kh den stolte Løve 🦁❤️🙏 tak søde Prue ❤️